NASTAVLJA SE HAOS: Jelena podnela 120 tužbi protiv Vranješa za SAUČESNIŠTVO! Ognjen poručio: Iznosim SVE DETALJE O NAŠOJ VEZI!

fudbaler

Foto: Printscreen/youtube/instagram

Jelena Karleuša podnela je 120 tužbi protiv Ognjena Vranješa, koga tereti da je u javnost pustio njihovu privatnu SMS prepisku, kao i njene nage fotografije. Takođe, samim tim ona je tužila i sve medije koji su o tome izveštavali i pisali prethodnih mesec dana, smatrajući da je time ozbiljno narušena njena privatnost!

U video-obraćanju koje je objavila na društvenim mrežama Jelena se po ko zna koji put pozvala na to da je majka i žena, te da je izložena nezasluženom linču i da nikome neće dozvoliti da od nje napravi žrtvu.

“Ovo je prvi i poslednji put da se ovim povodom oglašavam. Sve što je do sada objavljivano kao moja izjava ili izjava moga supruga apsolutna je laž i izmišljotina. Ispred mene stoje potpisana pravna punomoćja za 120 tužbi koje sam podnela protiv srpskih medija”, izjavila je Karleuša i dodala da je tužila i fudbalera, saučesnika u ovom linču.

“Uz svaku od ovih 120 tužbi tužena je i osoba Ognjen Vranješ kao saučesnik svih tuženih medija”, rekla je Jelena.

I dok Karleuša dojučerašnjeg navodnog ljubavnika oslovljava sa “osoba”, on je spreman da i na sudu dokaže šta je istina.

“Samo neka tuži. Na sudu ću izneti sve detalje o našoj ljubavi”, rekao je Ognjen prijatelju kada je saznao da ga JK tereti pred nadležnim organima.

TUGA DO NEBA: Pročitano oproštajno pismo dečaka (12) koji je pucao sebi u usta iz očevog pištolja

Podsećanja radi, Vranješ je u privatnoj krivičnoj tužbi podnetoj Prvom osnovnom sudu u Beogradu naveo da ga je pevačica 14. januara uvredila preko društvene mreže Fejsbuk. Pored toga, istom sudu Vranješ je podneo i tužbu za naknadu nematerijalne štete, a vrednost spora je dva miliona dinara.

View this post on Instagram

✍🏻 120 lawsuits against Serbian press

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Kao dokaz, fudbaler je naveo isti razlog, odnosno uvrede koje je ona objavila.

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO JK?! Bez TRUNKE šminke, PODBULA, sa podočnjacima zapalila internet! (FOTO)

Takođe, Ognjen je podneo i krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Odeljenju za visokotehnološki kriminal, protiv JK zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršila krivično delo ugrožavanja sigurnosti iz člana 138 Krivičnog zakona. Kao dokaz, u prijavi je naveden identičan Jelenin citat koji sadrži sporne uvrede na njegov račun, a tužilaštvo će naknadno odlučiti da li će protiv pevačice pokrenuti postupak.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)