NAPRAVILA GREŠKU: Aca Lukas na LUCIDAN način saznao da ga Sonja vara sa Jarićem!

pevač

Foto: Telegraf.rs

Iako su Sonja i Marko pazili da se viđaju isključivo dok je ona u Majamiju, u kojem je proteklih meseci često boravila, Aca je za prevaru saznao čim se Sonja vratila iz Amerike.

– Lukas već izvesno vreme sumnja da ga Sonja vara. Nikako nije mogao da utvrdi o kome je reč, sve dok mu jedno veče nije pala ideja na pamet da zameni kartice u telefonima i u Sonjino ime se dopisuje sa osobom sa kojom se ona viđa. Ostao je šokiran kada je saznao da je to Jarić – kaže naš izvor.

[adsenseyu5]

– Kako ne bi pravio dramu pre nego što sve izađe na videlo, on je jedno veče, dok su bili na večeri u Sonjino ime poslao poruku Jariću da ga odmah pozove na telefon. Košarkaš je to i uradio, a onda je Lukas pružio Sonji telefon i rekao: “Neko te zove, javi se”. Ona je ostala izbezumljena i posramljena, a folker je tako shvatio da je ipak sve istina – završava naš izvor.

ACO, NE ZNAM DA LI ME SE SEĆAŠ: Šašić na BRUTALAN način prokomentarisao “razvod” Lukasa i Sonje, pa bivšoj uputio SUROVU poruku!

U restoranu je nastao potpuni haos, počeli su da se svađaju pred svima, a Sonja je čak i zamalo zaplakala. Tako je nastao pravi pakao. Jedan detalj koji su svi primetili ukazuje na to da su Jarić i Sonja ipak napravili grešku.

‘DANI PAKLA’: Kao bomba odjeknula je vest da Sonja VARA Lukasa sa Jarićem, A ONDA SU URADILI OVO! (FOTO)

Inače, Sonja je trenutno u Dizeldorfu sa ćerkom Viktorijom, Aca je takođe van granica naše zemlje, dok je Jarić sa ćerkama Valentinom i Sijenom u Srbiji.

(Dnevne.rs/Izvor:Blic.rs)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

1 Comment on "NAPRAVILA GREŠKU: Aca Lukas na LUCIDAN način saznao da ga Sonja vara sa Jarićem!"

  1. spao jarić na ovu fufu, odvratna baba

Comments are closed.