NAKON RASKIDA NIJE MOGLA DA MU KAŽE U LICE: Aleksandra Radović napisala pesmu i u njoj rekla istinu bivšem partneru!

pevačica

Foto: Printscreen/instagram

Pre nekoliko nedelja Aleksandra Radović stavila je tačku na vezu sa Srđanom Stanojevićem

Međutim, i pre Srđana, Aleksandra je imala “male pehove” kada su u pitanju njeni partneri. Volela je svim srcem, posvetila im pesme u kojima je pretočila emocije, a da li je bila dovoljno voljena, onako kako je želela najbolje opisuju njene numere.

[adsenseyu5]

Gostujući krajem 2014. godine u emisiji “Balkanskom ulicom” kod Vesne Dedić, Aleksandra je otvorila dušu. Tada je priznala voditeljki koja pesma najbolje opisuje njeno emotivno stanje i koja je to numera u kojoj je rekla istinu, a prećutala je da to “saspe” u lice tadašnjem partneru.

Ljiljana Blagojević POBUNILA se zbog penzije od 49.000 dinara: Usledio je BRUTALAN odgovor!

– Jesam u pesmi “Bivši dragi”. To mi je fenomenalno. Tu sam pesmu pisala dugo. Par meseci. Prepravljala, menjala, a onda mi je pao taj deo “Tvoja mi majka nije draga bila, a što bi i bila, oduvek je htela neku bolju za svog sina”. Ta mi je pesma super. Uvek volim kada pevam tu pesmu. Tako mi je neka toplina oko srca- bila je iskrena Aleksandra Radović.

ZAVODNIK NEŽNOG SRCA: Tanja Bošković mu je rodila decu, sa Nedom je bio u braku, a volela ga je jedna od najlepših žena sveta (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor:pulsonline.rs)

[adsenseyu4]

1 Comment on "NAKON RASKIDA NIJE MOGLA DA MU KAŽE U LICE: Aleksandra Radović napisala pesmu i u njoj rekla istinu bivšem partneru!"

  1. BiznismenuDAJmiDETE | 2. октобра 2017. at 00:36 |

    Da li je to ista ona zena kojoj je posvetila titulu “žene zmaja” na poleđini prvenca?? Eh, nije onda ni čudo što nije mogla da kaže u lice.

Comments are closed.