Nakon 22 godine ODLAZI iz vile u Ljutice Bogdana: Evo gde će živeti CECINA SESTRA i zbog čega napušta kuću na Dedinju!

sestra

Foto montaža: Dnevne.rs/Printscreen/Telegraf

Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić posle 22 godine staviće tačku na zajednički život, pošto će se Cecina sestra sa mužem Predragom Ocokoljićem i četvoro dece iseliti iz vile na Dedinju!

Lidija je sa suprugom i Cecom tu odluku donela još pre tri godine, kada je i kupila kuću u blizini Belog dvora, tačnije u blizini Cecine vile u kojoj je živela od 1995. godine.

[adsenseyu5]

Radi se o velelepnoj vili, koja je po kvadraturi manja od one u kojoj živi Ceca, ima tri sprata, a koju Lidija zajedno sa svim članovima porodice polako uređuje i oprema, piše Scandal.

NIKAD MI NIŠTA NIJE DAO… Evo ko je sin slavnog pevača Ljube Aličića sa kojim pevač decenijama ne govori, iako nastupaju zajedno! (VIDEO) (FOTO)

Nakon što Lidija sa porodicom napusti vilu u Ljutice Bogdana, i Ceca će, posle dužeg vremena, najverovatnije renovirati svoj dom u kom ostaje sa decom Veljkom i Anastasijom.

sestra

Foto: Telegraf

Međutim, s obzirom na to da Veljko većinu vremena provodi van Srbije, u vili će mahom biti Ceca i Anastasija.

Inače, razlog iz kog se Lidija sa porodicom seli iz vile jeste taj što će i njima i Ceci prijati komotniji prostor za život.

DANAS TOTALNO POMRAČENJE SUNCA: U 20:30, život ova četiri znaka će se okrenuti naopačke!

Ipak, kako je Lidijina vila na svega nekoliko minuta od Cecine, nema sumnje da će i dalje veći deo dana provoditi zajedno.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Skandal)

[adsenseyu2]