NAJMOĆNIJI PRIRODNI DIURETIK: Jedini način da skinete 4 kilograma za jedan dan (INFO)

kilogrami

Foto: pixabay /dnevne.rs

U pitanju su kilogrami nagomilane tečnosti, ali i toksina

Čajna dijeta je vrlo popularna, posebno među ljudima koji žele da izgube višak kilograma brzo!

Napitak od zelenog čaja i mleka pomaže da se organizam očisti od toksina i drugih štetnih materija, oslobodi viška kilograma, a nakon toga se koristi za održavanje težine. Jednodnevnim korišćenjem zelenog čaja sa bademovim mlekom možete skinuti i 4 kg telesne težine i izbaciti sav višak tečnosti iz organizma!

Samo imajte u vidu da je zeleni čaj najbolje kupiti u biljnim apotekama, jer ukoliko koristite filter vrećice, učinak neće biti isti.

Sastojci: 2 kašike zelenog čaja i 1,5 litra nemasnog mleka

[adsenseyu1]

Priprema: Prokuvajte mleko, a potom ga pustite par trenutaka da se ohladi (da bude mlako, a ne pretoplo), a zatim dodajte dve kašike zelenog čaja. Pokrijte i ostavite 20 minuta da odstoji, zatim procedite i pijte tokom celog dana.

Belly, Body, Calories, Diet, Exercise, Fat, Female, Fit

Konzumiranje: Popijte po jednu šolju na svaka dva sata. Tokom dana popijte uz to 2 litra vode, obavezno, jer ovaj napitak je jak diuretik, pa će vam voda pomaći da sačuvate balans tečnosti u organizmu.

Napomena: Ne bi trebalo upražnjavati ovu dijetu više od dva puta mesečno. Takođe, ukoliko imate problema sa bubrezima, nizak krvni pritisak, alergiju na mleko, ili kamenje u žučnoj kesi ne biste trebali primenjivati ovu dijetu pre nego što se konsultujete sa vašim lekarom.

[adsenseyu1]

(Stil / haber.ba)