NAJBOLJI DRUG SEVIĆEVE IZNENAĐEN: Evo šta je Milan rekao o Aninom i Darkovom razvodu!

Sević

Foto: Printscreen/instagram

Estradni bračni par Darko Lazić i Ana Sević već dva meseca kriju da su se razveli, kako je objavio jedan nedeljnik, a razlog je navodno taj da se rodbina ne bi brinula i previše uzbuđivala

Ono što je činjenica jeste to da se mesecima unazad priča da je njihov brak propala stvar, a isto toliko vremena se šuška i priča i o trećim osobama koje su navodno krive za kraj Anine i Darkove ljubavi.

Tim povodom oglasio se Anin najbolji prijatelj, pevač Milana Mitrovića koji je do sada bio vrlo upućen u život bračnog para Lazić.

“Ono što ja mogu da ti kažem povodom te priče jeste da sam ja iznenađen koliko i drugi za ono što se piše. Ja sam iznenađen koliko i drugi, i o tome nemam pojma. Ne bih ni komentarisao i ja sam iznenađen tim naslovima, a sudeći po Aninom i Darkovom ponašanju ja mislim da to nema veze sa istinom.”

NA LANČIĆU IME TVOJE! Anica je NESTALA u jeku slave, a posle 20 GODINA niko je ne bi prepoznao (FOTO)

“Meni nikad ne bi palo na pamet da poverujem u to, s obzirom da se mi družimo i u kontaktu smo konstantno, više verujem da je to neki marketing nego što ima veze sa istinom. Pitanje je da li je to istina, zato ti kažem, ne bih dalje komentarisao, jer ne verujem da je to istina. Nikada nisam komentarisao druge naslove po novinama, tako da neću ni ovoga puta”, iskreno je rekao Milan.

BAKA MILKA OSULA PALJBU PO ANI SEVIĆ: Bio joj je dobar dok je trošila njegove pare! (INFO)

(Dnevne.rs/Kurir.rs/Izvor: Telegraf)