“NA ŠTA VAM TO LIČI, MARŠ U TRI LEPE…” Pevači narodne muzike napravili haos na aerodromu!

Foto: Printscreen/instagram/Viki Miljković

Pevači naše narodne muzike skoro svakog vikenda nastupaju širom Evrope. Tako je bilo i jednog od proteklih, a sa svojih tezgi vratili su se umorni. Ipak, to nije sprečilo Viki Miljković, Bobana Rajovića i Zlatu Petrović da naprave haos na aerodromu.

Nakon sletanja u Beograd, red na pasoškoj kontroli je bio veliki pa su ovo troje folkera pokušali preko reda da dođu do policije i prođu kontrolu. Iako su drugi građani strpljivo čekali, ovim folkerima se to nije dalo.

[adsenseyu5]

– Nisam mogao da verujem šta rade. Mrtvi ladni s kraja reda došli na početak i molili policiju da ih pusti preko reda. Mnogi ljudi koji su civilizovano čekali u redu su pobesneli i počeli da se bune, a najglasnija bila jedna gospođa koja ih je opsovala. “Marš u p… materinu! Na šta to liči? Zato što nisam poznata treba da čekam ovde dok mi noge ne otpadnu, a oni da se muvaju preko reda. Sramota!”, siktala je jedna dama od besa pričično šokirana postupkom ovo troje javnih ličnosti.

Carinici su zamolili folkere da se vrate na svoje mesto, a Boban Rajović je za “Blic puls” ispričao svoju verziju priče.

PROKIŠNJAVA VAM OBUĆA: Pomoću ovog trika svaka cipela će postati otporna na kišu i sneg! (VIDEO)

– Bila je velika gužva. Probali smo da prođemo pre drugih i snašao se kako se ko snašao. Ja sam prošao brzo, otvorili su mi novi šalter, a šta se desilo sa Zlatom i Viki, ne znam. Ostale su iza mene – rekao nam je Boban.

TAJNE KOJE SU BILE ZAKLJUČANE IZA SEDAM BRAVA: Draža Mihajlović ratovao SAM PROTIV SVIH!

Zlata Petrović je ipak pokušala da se opere od čitave situacije, a njen odgovor nas je pomalo i iznenadio.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: D.P.,Blic.rs)

[adsenseyu2]