NA METI LOPOVA: Opljačkan Đoković, policija pokrenula istragu!

Novak

Foto: Beta

Iz magacina restorana “Novak 1”, koji je u vlasništvu Srđana Đokovića, oca tenisera Novaka Đokovića ukradeno je 110 stolica.

Magacin se nalazi u okviru kompleksa Luke Beograd.Danas su radnici koji rade u tom prostoru, u kojem se nalazi veći broj magacina među kojima je i jedan koji iznajmljuju Đokovići, primetili da nedostaju stolice iz Srđanovog restorana.

Pregledom je utvrđeno da nedostaje oko 110 stolica. Policija je odmah pokrenula istragu.Istraga je u toku.

„SRBIJA ODIGRALA JEDNU OD NAJPRLJAVIJIH UTAKMICA“: Ovako su hrvatski mediji ispratili trijumf „delfina“ nad „barakudama“ (INFO)

Podsetimo, i juče se odvijala drama vezana za porodicu Novaka Đokovića. Milosav Radisavljević, deda Jelene Đoković, supruge najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, pronađen je u četvrtak oko osam časova ujutu vezan za metalnu konstrukciju u blizini Doma zdravlja u Ćućinu, nedaleko od kuće u kojoj živi.

Jelena

Foto: Fonet

Radisavljevića su dvojica maskirnih razbojnika napala oko tri časa ujutru i oteli mu mobilni telefon i 26.000 dinara. Potom su ga odveli u kukuruzište i vezali za metalnu konstrukciju. Njega su primetili slučajni prolaznici i pozvali policiju koja je brzo stigla na mesto događaja.

(Dnevne.rs/Izvor: Espreso.rs)