MUŽ JE 6 GODINA MLAĐI OD NJE: Voditeljka “Slagalice” otvoreno o ljubavi i čime je osvojio njen sadašnji partner!

voditeljka

Foto: printscreen/youtube

Danijela Pantić, nekadašnja voditeljka čuvenog TV formata “Slagalica” osobena je po mnogo čemu, a između ostalog po tome što je vegetarijanac, jedna je od retkih žena koja se u današnje vreme porodila kod kuće, a osim toga, njen suprug Nenad je šest godina mlađi od nje. Ona ne robuje brojnim tabuima patrijahalnog društva, pa se tako uvek vodila samo srcem, a nikada onim što se očekuje od jedne žene u jednoj takvoj zajednici

Iako ne govori često o svom privatnom životu, u razgovoru za “Gloriju” je otkrila kako je upoznala ljubav svog života

[adsenseyu5]

– Nenad i ja smo radili zajedno, upoznali smo se na jednom projektu Evropske unije, i bili smo upućeni jedno na drugo. Jednom smo otišli zajedno u bioskop – oboje smo filmofili, ali nam se ukusi razlikuju, on voli američke klišee, a ja evropski film – istakla je ona uz osmeh, a zatim dodala da su uspeli da prevladaju sve razlike koje postoje među njima jer je ona hemija koja ih je odmah povezala bila prejaka.

OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE: Kada budete registrovali kola možda ćete morati da izvadite i novu saobraćajnu (SPISAK AUTOMOBILA)

– Ubrzo smo počeli da se družimo i shvatili da ipak imamo mnoga zajednička interesovanja, od skijanja, putovanja, izlazaka… Isprva mi je bilo pomalo čudno, šta ću ja sa mlađim, nisam ni pomišljala da ćemo biti u vezi, ali Nenad je vrlo zreo i tačno je znao šta želi. Nije mu bio problem ni to što sam ja javna ličnost, kao što se dešavalo sa mojim prethodnim vezama.

ACA LUKAS GOSTOVAO U JUTARNJEM PROGRAMU: Idem na DOŽIVOTNU ROBIJU, ako Sonja pred kamera dokaže JEDNU stvar!

-Nije bio ni sujetan niti nesiguran, podržavao me je i nekako su se poklopile mnoge stvari koje su mi se dopale. Onda sam pomislila – ako ima toliko dobrih stvari u našem odnosu, godine su najmanji problem i ne treba se njima opterećivati – zaključila je Pantićeva uz osmeh.

VELIKI HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA SEPTEMBAR 2017: Poslovna šansa za Vodoliju, komplikacije u ljubavi za Škorpiju

(Dnevne.rs/Izvor:N.M.,Pulsonline.rs)