MUŠKARCI SU JE OBOŽAVALI, PALA JE U ZABORAV, A ONDA SE NAŠLA U CENTRU SKANDALA: Evo kako izgleda danas jedna od najlepših JUGOSLOVENSKIH pevačica (FOTO)

pevačica

Foto: printscreen

Pevačica Suzana Perović osamdesetih godina zakoračila je na javnu scenu i doživela veliku slavu, a onda je preko noći nestala

Suzana je karijeru započela kao članica čuvene ženske pop grupe Aska, koju su činile i Snežana Mišković, Izolda Barudžija i Snežana Stamenković.

Grupa je stekla veliku popularnost, i predstavljala je Jugoslaviju na Evroviziji 1982. godine. Četiri godine kasnije Suzana je odlučila da započne solo karijeru.

Presudan trenutak dogodio se kada se pojavila u filmu “Tesna koža 2”, gde je tumačila ulogu pevačice Suzi

Pesme iz ovog filma – “Princ iz bajke”, “Samo jedan život imaš” i “Zašto ljubomoran nisi” postale su veliki hitovi, a film je Suzanu još više vinuo u zvezde.

Suzana je važila za seks simbol i jednu od najlepših pevačica bivše Jugoslavije.

Tokom samostalne karijere snimila je 4 albuma, a zatim nestala sa scene. Posvetila se porodici, a iz braka sa menadžerom Vladom Perovićem ima dvoje dece – sina Nikolu i ćerku Dajanu.

Na kratko se vratila na male ekrane 2010. godine kao voditeljka emisije “Preljubnici”, a zatim i kao učesnica rijalitija “Farma”.

2014. godine našla se u centru skandala kada je u javnost dospela informacija da je za njenim sinom Nikolom raspisana poternica zbog nasilničkog ponašanja, kao i da je pre toga već bio u zatvoru zbog pljačke.

Suzana je izbegavala da o tome govori za medije, i potpuno se povukla u ilegalu.Međutim, i dalje je aktivna na društvenim mrežama gde deli pojedine trenutke iz privatnog života.

Iako sada ima 55 godina, to nikada ne biste rekli. Suzana je zadržala atraktivan izgled i lepotu po kojoj je bila prepoznatljiva tokom čitave karijere.

Perović

Foto: Printscreen/Fejsbuk

(Dnevne.rs/Izvor: J.K.,Pulsonline.rs)