MRKONJIĆ I ANA NA IVICI EGZISTENCIJE: “Nemam ni za viski, Bekuta grca u kreditima!”

Mrka

Foto: Printscreen/instagram

Nemam para! Stvarno nisam u situaciji da se razbacujem, takvo je vreme došlo. Ana vraća novac koji je podigla za stan u kom zajedno živimo

Milutin Mrkonjić (75) je bankrotirao! Bivši ministar prvi put je javno priznao da je švorc.

Najveći šmeker među političarima za Kurir se požalio da nema mogućnosti za lagodan život na koji je navikao, pa samim tim svojoj dragoj Ani Bekuti neće moći da ispunjava sve želje.

[adsenseyu5]

– Nemam para! Pitanje je da li ću i platu primiti – rekao nam je Mrka s osmehom i dodao da ipak u svakoj šali ima malo istine:

Odustao od automobila

– Stvarno nisam u situaciji da se razbacujem, ne mogu ni nova kola sebi da priuštim, a kamoli nešto više od toga. Takvo je vreme došlo. Pitanje je da li ću imati za viski za doček Nove godine, nadam se da toliko mogu da se otvorim za Anu i mene!

UDARAC NA BUDŽET RODITELJA: Ako vam dete plače u stanu, PLATIĆETE 8.000 DINARA!?

Mrkonjić za naš list otkriva da Bekuta grca u kreditima, koje je podigla pre nekoliko godina.

– Ana mesečno vraća kredit koji je podigla da kupi stan na Vračaru, u kom zajedno živimo. Ne može ni ona da se busa parama, koliko god da zarađuje. Svi misle da sam joj ja kupio stan, ali zaista nije tako. Odakle meni tolike pare?! Nisam ja milioner!

-Žena ga je zaradila svojim radom. Sad vraća te pare, to je za pohvalu. Ako meni ne verujete, pozovite konzulat, pa ćete dobiti prave informacije. Nemam razloga da lažem – rekao je političar za Kurir.

[adsenseyu1]

Bez čašćavanja

Mrkonjić i Bekuta poslednjih meseci se ne pojavljuju zajedno na javnim događajima, iako su ranije važili za inventar na svakom skupu. Očigledno ih je uhvatila kriza, pa se samim tim Mrka trgao i shvatio da mora malo da se stisne, a ne da čašćava sve ljude oko sebe.

PRIČA O LEKARU IZ BEOGRADA ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: promenio život čoveku od koga su svi odustali, jednim telefonskim pozivom

Ipak, on će ići s njom na doček Nove godine, na Anin nastup u Crnoj Gori. Bekuta je novogodišnju svirku ugovorila još letos jer je na primorju jedna od najtraženijih pevačica i uvek je rado viđen gost.

ZAVODNIK ZA KOJIM SU UZDISALE MNOGE ŽENE: Ovako danas izgleda Petar Kapisoda čiji je život protkan VELIKOM TRAGEDIJOM (FOTO)

Ona je za ovu svirku malo izmenila i osvežila repertoar, a u prvom redu veseliće se njen dragi Mrka. Na čiji račun, videćemo.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Marija Dejanović,Kurir.rs)

[adsenseyu2]