Možete da se čudite koliko hoćete: Ove patike koštaju 118.000 evra! (FOTO)

dijamant

Foto: intagram

Možete da se čudite koliko hoćete, ali proizvođači imaju objašnjenje za vrtoglavu cenu i to izvrsno

Američka dizajnerska kuća “Buscemi” je ove jeseni iznenadila sve ljubitelje sportskog stila.Napravljene su patike, koje se trenutno prodaju kao najskuplje na svetu.

Mnogi ljudi, a pogotovo oni koji imaju novca na pretek, vole da nose skupocenu odeću i obuću. A često se može čuti da za tako nešto svi treba da izdvoje pare, jer može da traje ceo život.

[adsenseyu5]

Ipak, za ove patike će retko ko imati novac, pošto cifra koja treba da se izdvoji za njih premašuje 100.000 evra.

Modna linija obuće “Buscemi” je u prodaju izbacila patike optočene dijamantima, čija tačna cena je 132.000 dolara, odnosno 118.000 evra. U dinarima, to bi bilo nešto manje od 14.750.000.

Iako je prva reakcija potencijalnih kupaca bila zgražavajuća, proizvođači objašnjavaju kako je ovaj par obuće pravljen od specijalne teleće kože uvezene iz Italije.

To je već dovoljna informacija kada se radi o kvalitetu. Pored toga, oni ističu da cenu definitivno podižu dijamanti od 11,5 karata, koji su ugrađeni u kopču, napravljenu od zlata od 18 karata.

Ove patike su ručno rađene i za jedan par je potrebno više od 24 sata aktivnog rada.

[adsenseyu4]

Trenutno ih možete kupiti samo u specijalizovanoj radnji u Njujorku, a postoji i nešto jeftinija verzija bez dijamanata.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]