MOŽDA NI NE ZNAŠ KOLIKA SI SREĆNICA: Ovo su 7 znakova koji govore da je on muškarac koji će vas voleti ZAUVEK!

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Neke ljubavi prolaze, a neke su večne. A kako možete znati hoće li vas izabranik vašeg srca voleti večno?

1. Želi da provodi vreme s vama… jako puno vremena

Šalje li vam muškarac svaki dan poruke i pita vas šta biste želeli da radite (vas dvoje zajedno, naravno) to je očiti znak da mu puno značite.

I da ne namerava da prestane da vas voli.

2. Ima vas na umu kada donosi velike i važne odluke

Muškarac koji vas voli neće prihvatiti novi posao bez da o tome prethodno ne razgovara s vama. Želi da učestvujete u svim velikim odlukama koje se tiču njegovog, odnosno vašeg zajedničkog života.

3. Govori vam stvari koje nikome drugome nije rekao

Muškarci se ne poveravaju lako i ne bilo kome, pa ako s vama deli i svoje najskrivenije tajne, stvari koje nije rekao ni najboljem prijatelju znači da vas u svom životu želi zauvek.

4. Ne flertuje s drugim ženama

Ako muškarac vidi samo vas i ne primećuje druge žene, budite sigurni da nije poput drugih muškaraca. I ako ne osećate ni trunku sumnje da bi mogao da flertuje s drugim ženama, ako vam vaš instinkt govori tako, znak je da je on muškarac koji će vas voleti zauvek.

5. Voli da razgovara s vama o budućnosti

Muškarci i kada vole ženu znaju da strahuju od razgovora o zajedničkoj budućnosti i braku. Ako vaš muškarac voli o tome da razgovara s vama, znači da će vas voleti zauvek.

Ne mora ni biti 100 posto spreman na velike korake u vezi, ali je potpuno otvoren za razgovore o tim koracima.

6. ”Hvali” se s vama

Obožava da vas ”pokazuje” svima koje poznaje. Njegova mama, najbolji prijatelj i poveći broj rođaka znaju jako puno o vama jer vas on ludo voli i želi da ceo svet to zna.

7. Učiniće sve da se osećate posebno

Ne samo da vas on tretira kao kraljicu – on želi da vas tretira kao kraljicu i da vas usrećuje svaki dan.

Sluša vaše priče s posla, masira vam vrat kada vas boli, priprema vam večeru kada ste umorni… Brinuti se za vas jedan mu je od najvažnijih prioriteta.

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Naravno, takvo ophođenje zahteva i dosta truda s njegove strane i nekad mu se može činiti kao zadatak koji mora da obavi, ali ni tada ne skida osmeh s lica.

I uvek je nasmejan kada je s vama… Jer vi ste ona prava.

 

Dnevne.rs, zadovoljna.hr