“MOJ SIN NE KORISTI NARKOTIKE” Majka Darka Lazića iznela istinu o DROGIRANJU pevača – lekari su mi rekli..

pevač

Foto: Instagram/printscreen/milanbranka

Pevač Darko Lazić već nekoliko dana boravi na Institutu za rehabilitaciju “Selters”, gde s uspešno oporavlja od posledica teške saobraćajne nesreće. Darko svakodnevno odlazi na terapije kako bi nakon operacije kuka i butne kosti što pre stao na noge, a majka Branka se ne odvaja od njega.

Branka je ispričala kako se nosila sa pričama da Darko u bolnici prolazi kroz apstinentsku krizu.

– Darko je svakim danom sve bolje i bolje, hvala bogu što se ne seća kako se nesreća dogodila – započinje pevačeva majka.

– Rekao je da ga je ovo opametilo i da je shvatio šta je uradio. Obećao je da nema više alkohola, nema cigareta, nema ludiranja, nema ničega… Pričali smo i o navodnom drogiranju i mogu da vam kažem da Darko to sigurno ne koristi. To jednostavno nije istina – priča majka Branka i objašnjava zašto Darka povezuju sa narkoticima.

BRENA ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevačici odmah urađen SKENER GLAVE

– Jedino možda zbog onog snimka kada je imao 18 godina, onda kada je pobedio na “Zvezdama Granda”, to jeste tako… Vidi se i na snimku, ali ovo što se sada pisalo da je krizirao u bolnici, to ništa nije tačno – objašnjava ona.

Foto: printscreen/instagram

– Toliko se pisalo o navodnoj apstinenciji da sam i ja počela da sumnjam, sve dok nisam pitala lekare. Rekla sam im: “Hoću da znam istinu, to je moje dete”. Lekari su mi potvrdili da nije imao apstinentsku krizu. Tačno je da je bio veoma nervozan, jer je trpeo jake bolove, i tačno je da je zbog toga dobijao jake lekove. I sada ima bolove, a najviše ga miče prsti na desnoj nozi, jer ih je nagnječio u udesu – priča Branka.

(Dnevne.rs/Srbija Danas/Izvor: Alo)