“MOJ SIN JE HRVAT I SLAVIĆE OLUJU” Severina poručila kralju bakra koji jezik prvenstveno njihovo dete mora da nauči

pevačica

Foto: Printscreen/instagram

Severina Kojić poručila Milanu Popoviću da njihov naslednik Aleksandar treba da obeležava zločinačku akciju u kojoj je proterano 250.000 Srba.

Pevačica Severina Kojić poručila je srpskom biznismenu Milanu Popoviću da je njihov šestogodišnji sin Aleksandar Hrvat i da će slaviti zločinačku akciju “Oluju”!

Bivši partneri ovih dana preko svojih advokata vode pravi rat oko toga u koju će osnovnu školu upisati mališana. Dok Milan predlaže Američku internacionalnu školu u Zagrebu, gde bi Aleksandar učio nastavu na engleskom jeziku, Severina insistira da to bude državna ustanova, gde će im sin sticati znanje na hrvatskom.

PLATA ZA PRISTOJAN ŽIVOT: Izračunali smo koliko novca je potrebno mesečno i verujte da nas je zabolela glava

Žrtva diskriminacije

Kao glavni argument protiv klasične hrvatske škole Popović navodi to što bi njihov sin mogao da ima probleme jer mu je otac Srbin.
 Deca u školi koju Severina predlaže obeležavaju dan pada Vukovara i Aleksandar bi mogao da bude izložen diskriminaciji vršnjaka – stoji u dopisu koji je srpski “kralj bakra” poslao pevačici preko advokata.

Foto montaža: Dnevne.rs/Printscreen/Instagram/youtube

Njemu je ubrzo, isto preko pravnog lica, stigao Severinin odgovor u kom piše da će njihov sin svakako slaviti akciju “Oluja”, u kojoj je oko 250.000 Srba proterano iz Hrvatske!
– Pre svega, Aleksandar je Hrvat, pa nema razloga da bude žrtva diskriminacije drugih Hrvata. Godišnjicu pada Vukovara, godišnjicu ‘Oluje’ i slično, obeležava cela Hrvatska, te je reč o delu istorije o kome će Aleksandar, kao i svako drugo dete učiti u školi – poručila je pevačica, očigledno zaboravljajući da je trenutno u braku takođe sa Srbinom, Igorem Kojićem, sinom folk pevača Dragana Kojića Kebe.

VELIČANSTVEN POGLED SA NEBA IZNAD JAGODINE: Paklene mašine, Anđeli pakla „drže grad pod opsadom“ (FOTO)

Uči maternji jezik

Severina je potom dodala kako je važno da Aleksandar bude okružen decom svoje nacionalnosti.
 Detetu bi društvo iz razreda bilo pretežno hrvatske nacionalnosti, a Aleksandar je Hrvat, koji od rođenja živi u Zagrebu i u njegovom interesu je da prvenstveno uči hrvatski jezik. On je u vrtiću počeo da uči da piše na hrvatskom, a u osnovnoj školi mora savršeno da nauči prvenstveno svoj maternji jezik, a tek potom i strane – stoji u odgovoru pevačice srpskom “kralju bakra“, u prepisci njihovih advokata.

(Dnevne.rs/Izvor: Informer.rs)

1 Comment on "“MOJ SIN JE HRVAT I SLAVIĆE OLUJU” Severina poručila kralju bakra koji jezik prvenstveno njihovo dete mora da nauči"

  1. miha bukovac | 3. June 2018. at 17:36 |

    Ne treba ništa zameriti pevačici za to (čini se) njen “nacionalilizam” izgleda (kao) “ekstreman”! Tako je to kada u brak politika “uđe” (se uvuče, ušulja) pa …”mesto ljubavi politika bude a politika frustrira mnoge ljude, frustracije u sebi nesreću nose a politika i ljubav svuda se kose”… Pevačica je samo – pevačica (žena odnosno čovek) i mnogi (navodno veći “intelektualci”) padaju na nacionalilazam kada se on potegne u tim “bračnim vodama” Nacionalizam (sa sobom) nose lopovi i idioti i to im služi kap “moneta” tamo gde su (drugačije) sirotinja, bednici siromašni! Mnogi u SANU (srbskoj akademiji nauka i umetnosti) su to (nacionalizam) dobro unovčili, “pesnik” (lopov) Matija Bećković npr. i (svakako) još mnogi drugi1 U politici (naročito) ima dobru prođu i td. Pa i taj njen…? “Kralj bakra” je svojevrsni idiot kada uništava vilu od “nekoliko miliona €” da bi “izbrisao nju iz sećanja”!

Comments are closed.