MNOGO BLIŽI NEGO ŠTO TO DELUJU NA PRVI POGLED: Neočekivana prijateljstva na estradi, domaće zvezde koje su nerazdvojne privatno! (FOTO)

prijatelji

Foto: Instagram / yaemina

Mediji često prenose detalje o sukobima uspešnih i slavnih dama na našoj estradi, a malo je poznato da među njima i veoma dobrih prijateljica

[adsenseyu5]

Goca Tržan je objavila fotografiju s Anom Kokić i istakla da će one zauvek biti prijateljice, ali to nije jedini primer bliskog drugarstva među naših zvezdama.

Mediji često prenose detalje o sukobima uspešnih i slavnih dama na našoj estradi, a malo je poznato da među njima i veoma dobrih prijateljica, piše Story.rs.

[adsenseyu1]

1. Nataša Bekvalac i Bojana Rajić Đurđević

Popularna pevačica Nataša Bekvalac i bivša manekenka Bojana Rajić Đurđević već godinama su izuzetno bliske, a više puta su objavljivale fotografije koje svedoče koliko se one dobro provode.

2. Jelena Tomašević i Emina Jahović

Obe su prelepe, imaju dara za muziku i fenomenalno izvode balade, ali to nije jedino što ih spaja – ove dve srpske pevačice su, pre svega, dobre drugarice, a svojevremeno su nastupale zajedno. Malo je poznato da je Emina autorJelenine pesme “Vertigo”.

3. Ceca Ražnatović i Marina Tucaković

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu Ceca Ražnatović ima mnogo prijatelja na estradi, ali tekstovi koje za nju piše Marina Tucaković pokazuju da je ona poznaje možda i najbolje. Ceca nikada nije krila koliko joj znači prijateljstvo Tucakovićeve.

4. Ana Stanić i Katarina Radivojević

Malo je poznato koliko su pevačica Ana Stanić i glumica Katarina Radivojević bliske jer se ne pojavljuju često na javnim događajima, ali one su toliko dobre prijateljice da je Katarina čak bila kuma na Aninom venčanju.

5. Marina Visković i Mia Borisavljević

Ove dve pevačice podsećaju fizički jedna na drugu, imaju sličan stil oblačenja, obema se dopada isti muzički pravac, a ništa od toga ne čudi ukoliko uzmete u obzir koliko su one bliske.

[adsenseyu1]

Njihovo prijateljstvo rezultovalo je i muzičkom saradnjom, kada su snimile duetsku pesmu “Prati me”.

Marina Visković i Mia Borisavljević

Foto: Instagram / marina_viskovic_official

(Dnevne.rs /Izvor: Story.rs)
[adsenseyu2]