Mnogim porodicama obezbedila je KROV NAD GLAVOM, a malo ko zna kako ZAPRAVO živi naša poznata voditeljka

voditeljka

Foto: Printscreen

Tamara Grujić je jedno od omiljenih tv lica. Već godinama sa svojom ekipom radi na uređivanju domova širom Srbije i mnogima je uredila i obezbedila krov nad glavom.

Gostujući u emisiji “Tri tačke” na televiziji “N1” voditeljka je pričala o uspehu četiri polusezone ovog projekta koji se prikazuje na RTS-u. Tom prilikom, njena koleginica Ivana Zarić postavila je pitanje koje je mnoge iznenadilo- da li ona i njen suprug i dalje žive kao podstanari.

– Jesmo, pa da, šta ćeš. Neka od kritika je bila “Pa, šta se žali, neka podigne kredit”. Ne možemo da podignemo kredit zato što imam svoju firmu i nisam kreditno sposobna. Ali, ne želim da se žalim.

POKLON OD 400.000 EVRA! Slavna pevačica Dragana Mirković zanemela kada je videla kakvu ZVER joj je muž kupio za rođendan (FOTO)

Ništa materijalno ne treba da nam bude merilo. Na kraju krajeva, i ceo život da budeš podstanar- pa šta!- rekla je uvek nasmejana Tamara.

voditeljka

Foto: Fejsbuk/ Tamara sa suprugom

U februaru počinje nova sezona emisije “Sa Tamarom u akciji” koja će uređivati domove na istoku naše zemlje, a novina u serijalu je i to što će obnavljati i institucije od kojih je prva dečije odeljenje onkološke klinike u Kragujevcu.

NASTAVILA DEDINIM STOPAMA: Ovako izgleda danas ČKALJINA UNUKA, koja je bila u vezi sa kolegom koji se lečio od heroina (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)