MNOGE ĆE JOJ POZAVIDETI: Nikola Rokvić uputio supruzi EMOTIVNU PORUKU! (FOTO)

Ponosni roditelji

Foto: Instagram/nikolarokvic

Rokvić je više puta pokazao koliko je posvećen svojoj ženi Bojani Barović, a na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije njihove srećne porodice.

Ovoga puta, pevač je rešio da joj posveti citat Ive Andrića uz romantičnu fotografiju Bojane na plaži.

[adsenseyu5]

“Znam ja tu vrstu žena. One su tanke i visoke, dugo mlade i lepe, a umne, praktične, uvek nasmejane, zvučne kao violina. Imaju sasvim jasne pojmove i određen poziv u životu. Srećne su u porodici, a kad to, slučajno, nisu — ne žale se. Njihove sposobnosti su iznad prosečnih, njihova osećanja mogu da izdrže svaku probu. Njihova prirodna ljupkost stalno plamsa i, kad izgleda da će buknuti u neki veliki, izuzetni plamen, ona se stišava po nekom unutarnjem pravilu; a kad se čini da bi mogla ugasnuti, nalazi sama u sebi nove snage i plamena.”

TVRDI DA GRČKA POLICIJA IMA ‘PIK’ NA NJU: Suzana Mančić privedena u Grčkoj, vozila 151 na sat (INFO)

“To su žene kraj kojih je svima dobro, nikom hladno, nikom prevruće, žene koje muškarci vole i traže, koje niko ne »obožava«, ali niko i ne proklinje; za života svakom nešto znače, a potomstvo ih blagosilja. Ja tu vrstu žena poznajem na prvi pogled, po strukturi tela i po hodu, a naročito po njihovom stalnom androginskom osmehu koji sam po sebi predstavlja neuništivu dragocenost”, napisao je Rokvić.

[adsenseyu1]

“Tako inspirativno”, “Blago tebi sa njoj i njoj sa tobom”, samo su neki od pozitivnih komentara njihovih pratioca.

View this post on Instagram

"Znam ja tu vrstu žena. One su tanke i visoke, dugo mlade i lepe, a umne, praktične, uvek nasmejane, zvučne kao violina. Imaju sasvim jasne pojmove i određen poziv u životu. Srećne su u porodici, a kad to, slučajno, nisu — ne žale se. Njihove sposobnosti su iznad prosečnih, njihova osećanja mogu da izdrže svaku probu. Njihova prirodna ljupkost stalno plamsa i, kad izgleda da će buknuti u neki veliki, izuzetni plamen, ona se stišava po nekom unutarnjem pravilu; a kad se čini da bi mogla ugasnuti, nalazi sama u sebi nove snage i plamena. To su žene kraj kojih je svima dobro, nikom hladno, nikom prevruće, žene koje muškarci vole i traže, koje niko ne »obožava«, ali niko i ne proklinje; za života svakom nešto znače, a potomstvo ih blagosilja. Ja tu vrstu žena poznajem na prvi pogled, po strukturi tela i po hodu, a naročito po njihovom stalnom androginskom osmehu koji sam po sebi predstavlja neuništivu dragocenost. " Ivo Andrić

A post shared by Никола Роквић / Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on

TUŽNA PRIČA TANJE SAVIĆ: Roditelji su je se odrekli, a onda je zadesila TRAGEDIJA koju ni jedna žena na svetu ne želi da joj se desi!

(Dnevne.rs/Izvor:Mondo.rs)

[adsenseyu4]