MILENA DRAVIĆ O SVOJOJ BOLESTI: “Moj život je u BOŽJIM RUKAMA”

glumica

Foto: Promo

Slavna glumica Milena Dravić uprkos bolesti uspela je da prisustvuje Pulskoj areni, kao i festivalu na Paliću, a ovacije i podrška publike u njoj su probudili najlepše emocije.

Kako Milena sama priznaje, podrška publike daje joj dodatnu snagu da izdrži borbu sa bolešću.

– Moj život je sada u božjim rukama, ali kada sam se susretala sa svim tim ljudima, shvatila sam da nisam odbačena. Ti susreti nama glumcima mnogo znače. Vidite da neko još pamti vaš rad, da ima dragih osoba koje vam iskreno žele brzi oporavak. Slično je bilo i kada sam primala “Dobričin prsten”.

“SKUPI PARE, NE ZOVI POLICIJU I ČEKAJ!”: Evo kako su otmičari dede Jelene Đoković pokušali da iznude 2 MILIONA EVRA (INFO)

-Prvo smo morali da odložimo uručenje jer mi nije bilo dobro. Kolege su me bodrile, zvale, govorile “Ma, možeš ti to” i desio se taj 16. decembar 2017, kada sam primala nagradu. Taj dan ću pamtiti zauvek. Međutim, dodelu te nagrade RTS nije snimio. Jeste bilo izveštaja sa uručenja, ali ne postoji snimak. To je bio udarac za mene. Nisam to zaslužila. Ne smatram da sam najbolja, nije to u mom biću, ali znam koliko vredim – iskreno je ispričala glumica u intervjuu za magazin “Gloria”.

glumica

Foto: Fejsbuk

Ona se osvrnula i na to koliko joj nedostaje suprug Dragan Nikolić.

– Nedostaje mi, da mu se nasmejem, da mi uzvrati onaj njegov pogled i namigne – emotivna je Milena Dravić.

(Dnevne.rs/Izvor: J.K.,Blic.rs)