MILAN POPOVIĆ OTKRIVA: Ovo je ISTINA o odluci suda!

Severina

Foto: Printscreen/youtube

Srpski biznismen Milan Popović izborio se na sudu za pravo da sina Aleksandra, kojeg je dobio sa pevačicom Severinom Kojić, viđa podjednako često kao i majka.

Popović je godinama pokušavao da dobije pravo da češće viđa sina, a na poslednjem ročištu sutkinja Verica Nikić izrekla je privremenu meru po kojom će dete u narednom periodu nedelju dana biti kod majke, a nedelju dana kod oca.

SILVANA ARMENULIĆ MISTERIOZNO JE POGINULA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Ovo je ćerka pevačice, koja i danas ne može da preboli smrt majke (FOTO)

Pojedini mediji preneli su da je Severina pobesnela zbog ove odluke, a njen menadžer Tomislav Petrović najavio je da će se pevačica žaliti na odluku suda.

Pojavila se informacija da će Milan sa sinom provoditi 200 dana u godini. Prašina se digla među poznatim damama u Hrvatskoj, ali Milanu nije jasno zašto neko želi da on manje vremena provodi sa sinom, iako mu je otac.

[adsenseyu4]

– Moram priznati da mi nije jasno zašto te žene ne podržavaju praksu da dete provodi jednako vremena s ocem kao i s majkom. One ne žele da dete bude s ocem? – rekao je Milan za “Index”, a potom dodao.

– Kao prvo, netačno je da će dete 200 dana provoditi sa mnom. Vreme se deli napola, s tim da majka može da nazove sina i poseti ga kad god to poželi. Evo, na primer, juče je zvala tri puta. Digla se neviđena, smišljena medijska hajka na mene zbog činjenice da želim ravnopravno roditeljstvo i zato što želim da provodim vreme sa svojim sinom – kaže dalje Milan.

– Takođe je netačno je da ću odvesti Aleksandra u Srbiju u danima kada je sa mnom. Morate da znate da sam ja dobio boravišnu dozvolu u Hrvatskoj i da većinu vremena s Aleksandrom provodim u Zagrebu. Vodim ga sam u vrtić i na fudbal, mi živimo u Zagrebu kada smo zajedno – ističe biznismen i dodaje da gradi veliku kuću u Zagrebu u kojoj će se smestiti čitava porodica, uključujući Aleksandra, njegovu devojku Bojanu i novorođenog Milana.

DECA SU MI REKLA DA IH SMARAM: Otišla sam kod psihologa i šokirala se njenim savetom

O tome da li je Aleksandar upoznao sina Milana kojeg je biznismen pre nekoliko dana dobio u vezi sa Bojanom, Popović kaže:

DEVEDESETIH JE „REĐALA“ HITOVE: Promenila je PRAVOSLAVNU VERU i sada je MAHA MATRA!? (VIDEO)

– Aleksandar se igra s bratom. Dete još ne shvata što se događa, premali je da bi čitao sve što se o nama piše ovih dana. Trudim se da ga maksimalno zaštitim od medija i društvenih mreža, kako bi imao normalno detinjstvo – iskren je Milan.

(Dnevne.rs/Izvor:Blic.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]