MASIMO SAVIĆ: Zbog nje je OSTAVIO DROGU, kako bi bio bolji otac, ali ovome se definitvno NIJE NADAO (FOTO)

pevac

Foto: Tanjug

Masimo Savić svojevremeno je objasnio kako droga nije bila njegov izbor, već je s njom eksperimentisao pošto je ona bila u modi

Ipak, znao je da će kad tad prestati da je koristi, ukoliko želi da ostvari veliki san – da postane porodičan čovek, snažan stub, otac, i to konzervativni.

– Bilo mi je lako da stanem, jer sam shvatio da je moj prioritet da imam porodicu, da budem otac, i to konzervativan otac. Neko ko je u stanju da svoju ćerku pošalje na fakultet – zaključio je Savić za “Gloriu.hr”.

Učinio je upravo to, za svoju Mirnu! Lepotica od četvrt veka danas je znatiželjna novinarka, uspešna mlada voditeljka, koja sanja velike snove.

View this post on Instagram

Ružnija sam uživo, ali fino mirišem…

A post shared by Mirna Savic (@savicmirna) on

– Užasavam se od pomisli da postanem hladna i nedostižna “poznata” osoba koja nema vremena da se zeza na svoj račun i odvoji minut da ulepša nekome dan – izjavila je za hrvatske medije jednom prilikom Mirna, čiji Instagram profil privlači ogromnu pažnju javnosti.

S njim se pojavila i u Masimovom spotu za pesmu “Neka ti plove brodovi”, a poznati otac ne može biti ponosniji na svoju mezimicu.

(Dnevne.rs /Izvor: Blic)