MAMA NEMA NIŠTA PROTIV: Ovo je Anastasijin dečko (FOTO)

ćerka

Foto: Printscreen/instagram

Nakon što je njen muzički prvenac video svetlost estradnog neba, mlada Anastasija je poprilično zadovoljna, a uspehu pesme svedoči milionski broj pregleda.

Dugo se Anastasija nakon svih spekulacija kada je njen ljubavni život u pitanju konačno opustila pa je po ruku pod ruku prošetala beogradskim ulicama sa svojim izabranikom Đorđe Kulićem.

NEDELJNI HOROSKOP od 23. do do 29. jula 2018: Lavu nije pravo vreme za ljubav, Bik treba da rizikuje

Anastasijin izabranik, Đorđe, je iz Novog Sada, ali je često u srpskoj prestonici jer ima stan u samom centru. Veoma je uspešan mladić koji je nakon studija napravio privatni biznis u Americi gde provodi najviše vremena.

Pevačicin novi dečko poreklom je iz Novog Sada gde je završio studije, i odmah nakon toga svoj život prebacio u daleku Ameriku u kojoj je uspešno osnovao privatni biznis.

Veoma često posećuje Beograd, ponajviše zbog Anastasije, ali i zbog činjenice da imam stan u samom centru grada, koje je pretvorio u ljubavno gnezdo od kako je uplovio u ljubavnu romansu sa lepom pevačicom.

Kako izvori navode, Ceca nema ništa protiv ove veze, jer smatra da je Anastasija dovoljno odrasla kako bi donosila najbolje odluke kad aje njen ljubavni život u pitanju.

HOROSKOP ZA VIKEND: Jedan znak donosi NAJVAŽNIJU ODLUKU u životu!

Beograđani su mogli da budu svedoci ove ljubavi, jer su Anastasija i Đorđe poput normalnog sveta prošetali držeći se za ruke.

(Dnevne.rs/Izvor: Glossy.rs)