“MAJKA ME SE ODREKLA I IZBACILA IZ KUĆE”: Sin Snežane Đurišić otkrio kada je sve počelo i u kakvim je odnosima sa pevačicom (FOTO)

pevačica

Foto: printscreen

Nakon dugog perioda ćutanja sin naše folk pevačice Snežane Đurišić, Marko Gvozdenović, odlučio je da progovori za jedan srpski nedeljnik i otkrije u kakvom je zaista odnosu sa svojom majkom.

– Nismo u dobrim odnosima, jednostavno pravio sam mnogo grešaka i zato neće da priča sa mnom. Ja sam njoj u lice sasuo mnogo stvari i to njoj možda nije odgovaralo- rekao je Marko u izjavi za magazin Scandal.

Najveći problemi su zapravo počeli kada je umro Snežanin suprug i njegov otac.- Kada je tata umro, počela je velika netrpeljivost zbog poslova koje nisam mogao da obavim.

Mama, recimo, vidi da ja odem da radim i mučim se i kaže napusti posao. Pa mi onda kaže naći ću ti ja, a onda mi prebaci što ne tražim posao. Umeo sam da je izvređam i da joj kažem ružne reči.Imali smo velike razmirice posle tatine smrti- dodaje Marko.

Odlučio je da ode u Ameriku trbuhom za kruhom, ali tamo nije postigao veliki uspeh i tu se sve raspalo.

Đurišić

Foto: Printscreen/Fejsbuk

– I šta ću, ja se javim mami, a ona mi kaže Ti ovde nemaš kuću, posvađali smo se kada si pošao. Bukvalno me se odrekla kada sam otišao u Ameriku- napominje njen sin.

KAFANSKA TUČA: Mirno je sedeo i pio, a kada je uletelo 20 huligana sve je EKSPLODIRALO – a on je onda.. (VIDEO)

Ipak je Marko svestan da su njegovi postupci doveli do toga da Snežana više nije imala snage da se bori sa takvim ispadima i onime što joj je priređivao godinama.

(Dnevne.rs/Izvor:Blic.rs)