LUNA I PRODUKCIJA PROVALJENI? Najveća PREVARA rijalitija “Zadruga” konačno RAZOTKRIVENA – Ispalila se!

Željko

Foto: Instagram prinscreen/milica.mitrovic.pink/luna_djogan_queen

Luna Đogani je ostala upamćena po prošlom učešću u rijaltiiju “Zadruga” kao nadmudrena i prevarena od strane bračnog para Slobe Radanovića i Kije Kockar, kao i okarakterisana kao žrtva njihove manipulacije. Da li je to tačno, zauvek će ostati misterija, a mi samo možemo da donosimo naš sud.

Ipak, ako vam se Luna učinila kao naivna, i kao žrtva, mnogi će posle ovog video snimka da promene svoj stav i mišljenje. Stanija Dobrojević već danima pokušava da dokaže kako je Đoganijeva manipulator, a izgleda da su neke stvari počele da izlaze na čistac.

Sada je isplivao video gde Luna, dok puštaju snimak na kom razgovara sa Markom Miljkovićem, otvara usta i ponavlja naučeni tekst. Izgleda da Luna unapred smišlja šta će reći pred kamerama, a sada se sama odala!

SCENA OD KOJE SE PREVRĆE STOMAK: Majka je pokušavala da uhvati SAVRŠEN kadar, ali njena mala ćerka nije sarađivala (VIDEO)

Izgleda da blogerka nije ni svesna da se ovim potezom sama otkrila, već zagledana u prošli snimak, sama od sebe je počela da naučeni tekst priča i ponavlja sebi u bradu, ne razmišljajući.

Da li je produkcija tražila od Lune da smišlja scenario, i da li će posle ovakvor raskrinkavanja ostati miljenica, ostaje da sačekamo i vidimo. A da li ćete nakon ovog snimka vi verovati u Lunine reči, pišite nam u koemtarima?

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)