LUKASOV ODGOVOR JE HIT: Ima samo 23 godine i tvrdi da je TRUDNA SA PEVAČEM, da joj on preti i tera je da abortira

pevač

Foto: Printskrin/Youtube/RTS Balkanskom ulicom – Zvanični kanal

Aca Lukas je nedavno proslavio to što je postao deda, a za nekoliko meseci bi mogao ponovo da se veseli jer postoji mogućnost da dobije peto dete, tvrdi Tanja Bogdanović u ispovesti za “Blic”.

Dvadesettrogodišnja devojka iz Beograda tvrdi da je pre mesec dana ostala u drugom stanju sa Lukasom, a kako za “Blic” navodi, on joj je nudio novac da abortira, a kada je to odbila, kaže da su usledile pretnje.

Tanja za “Blic” otkriva i sve detalje odnosa sa folkerom.

OTKRIĆE FORENZIČARA IZ AMERIKE: Nad Jelenom Marjanović se iživljavalo više osoba, među njima je bila i jedna žena?!

– Lukasa sam upoznala u jednom restoranu u Beogradu. Bio je sa prijateljem kojeg sam i kasnije sretala, prišao mi je i rekao da sam jako lepa. Videli smo se nekih pet-šest puta, išla sam u njegov stan. Tada mi je svirao na klaviru i pevao. Poslednji put kad smo se videli sa nama se bila njegova četiri druga i dve drugarice. On me je tada molio da dođem i da upoznam njegovog kuma. Bio je pažljiv prema meni, to je prvi put da sam sedela sa njegovim društvom, inače sam se sama s njim viđala. Nakon toga smo spavali, prvi put bez zaštite, i eto, desilo se šta se desilo. Nažalost, sa njim sam ostala trudna – započinje svoju priču Tanja Bogdanović, i nastavlja:

– Pozvala sam ga i rekla mu da sam trudna, a on me je pitao koliko para mi treba da abortiram. Onda su me zvali i neki njegovi prijatelji koji su sedeli sa nama tada kada smo se videli u njegovom domu. Ne znam ni sama da li ću da abortiram, ne zbog njega, već zbog sebe. Ne znam da li uopšte hoću da imam Lukasovo dete. Rekao mi je da će uraditi sve što hoću da se trudnoća prekine. Pošto nisam prihvatila novac, krenule su pretnje. Rekao je da će mi je**ti mater i svašta još, pa se onda naglo promeni i bude dobar, pa opet preti. Strašno je. Ja sam njega blokirala, ali on me zove sa ko zna čijih brojeva.

NEZAPAMĆENA SCENA NASILJA: Mladić u Staroj Pazovi pesnicom udara starca i ostavlja ga da nepomično leži na ulici (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Povodom naše priče da će ponovo postati otac, oglasio se i Aca Lukas. On je potvrdio da poznaje Tanju Bogdanović, ali zatim objašnjavao da njena priča nije istina.

– Ona je bila kod mene u stanu sa društvom. Da nosi moje dete, ne bi se obratila medijima, ona je psihopata – rekao je Aleksandar Vuksanović za “Blic”.

(Dnevne.rs/izvor: Blic.rs)