“LUČE IZ KASIDOLA” ili “SRPSKA MAJKA”: Neočekivana izjava, spustila Cecu KAO NIKO

Ceca

Foto: Telegraf, printscreen/instagram

Da se lepo ponašanje ne isplati baš uvek, shvatila je i pevačica Dragana Mirković kada se srela sa Cecom Ražnatović i poželela joj dobro veče. Ovo je događaj o kom Srbija priča već danima, kada je Dragana pozdravila koleginicu Cecu Ražnatović, a nije joj uzvraćeno.

Estradnjaci pažljivo prate šta se dešava i čekaju kako će da se razvije ova zvrčka između Dragane i Cece, ali se još javno ne izjašnjavaju i ne biraju strane. To nije slučaj sa Ljupkom Stević, koja je progovorila šta misli o neprijatnom susretu. Draganina mlađa koleginica stala je u odbranu Mirkovićeve.

– Kada sam čula sporni snimak, ostala sam zapanjena Cecinom reakcijom s obzirom da svi znamo da se u javnosti nikad nije predstavljala na tako ružan način, bar nismo imali prilike da to vidimo i čujemo. Pogotovo je neverovatno da se tako ophodi prema Dragani koja je izuzetna žena – kaže Ljupka koja je baš iznenađena kako je Ceca reagovala na Draganino “dobro veče”.

“SINOĆ JE OTIŠAO CENTAR MOG UNIVERZUMA” Iznenada umrla supruga poznatog srpskog komičara i voditelja (FOTO)

– Sve moje kolege koje poznaju Draganu znaju koliko je ona pristupačna i dobar čovek. Uvek je raspoložena za priču, smeh, druženje i nikada nisam osetila sa njene strane da sebe predstavlja kao zvezdu, iako to i te kako jeste. Želela bih da i druge moje koleginice kažu nešto na tu temu. Dragana je pristupačna i normalna žena – kaže Ljupka, koja ima samo lepe reči za Mirkovićevu.

pevačica

Foto: Promo

– Svi koji dolate na snimanje novogodišnjeg programa na TV DM SAT mogu da potvrde koliko je Gaga izuzetan domaćin. Tvrdim da je Dragana najbolji čovek od svih zvezda na našoj estradi.

-Dok pojedini rado okreću glavu od svojih kolega, Dragana je raširenih ruku pozdravlja. To je odlika potpuno ispunjene i srećne žene – kaže Ljupka.

Stevićeva je, kako kaže, šokirana Cecinim ponašanjem i misli da u tom trenutku Ražnatovićeva nije mogla da odglumi pristojnost.

DARA BUBAMARA POTRESENA POSLE PUCNJAVE U BEČU: “Vraćam se hitno u Srbiju, ubili su mi sestrića!

– Dragana je pogrešila što se uopšte javila osobi koja prema njoj nema poštovanje, međutim, znam da je taj pozdrav bio srdačan i iz srca jer Dragana ne ume drugačije – kaže Ljupka i dodaje da su smešne priče kako je Dragana zapravo sve osmislila kako bi napala Cecu.

pevacica

CECA • INSTAGRAM

– Navodi u smislu “Dragana napala Cecu” više su smešni i plasiraju ih verovatno oni koji Svetlani žele da se dodvore i odbrane od gafa koji je napravila, jer nije bila ni svesna da se sve to snima. Ja sam zaprepašćena, ponavljam zaprepašćena Cecinom reakcijom, ali eto dokaza da kada je o mržnji reč, nekada, koliko god se trudio da je sakrije, ona ipak ispliva iz čoveka – kaže Ljupka za “Alo”.

(Dnevne.rs/Srbija Danas/Izvor: Alo)