LOŠ PREDZNAK? Par umalo ostao NEVENČAN! Evo šta se desilo!

Prijović

Foto: printscreen/instagram/AleksandraPrijović

Aleksandra Prijović i filip Živojinović sklopili su danas brak u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a mladenci umalo nisu ostali nevenčani jer je njihov kum košarkaš Miloš Teodosić zaboravio burme!

Međutim, u poslednji čas, kada su već svi bili okupljeni ispred crkve, košarkašu su dostavili kutijicu sa prstenjem i venčanje je proteklo u najboljem redu.

Na svadbu decenije zvanice su počele da pristižu već u prepodnevnim satima, a skup je bio u porodičnoj kući Živojinovića, gde je mlada stigla luksuznom limuzinom, a onda je sa mladoženjom sela u okićene bele kočije i tako se odvezli da pred bogom i svima okupljenima izgovore sudbonosno “da”.

Nakon što su Filip i Prija sklopili brak i svatovi počeli da izlaze iz crkve, ptavi letnji pljusak prekinuo je na kratko muziku i rasterao ljude, koji su se okupili kako bi videli mladence.

NE MOŽE DA SE POKVARI: Recept za kiseljenje kupusa koji uspeva i početnicima

– Ovo mi je posle rađanja dece najemotivniji trenutak u životu. Poželela sam im zdravlje i sreću, da uživaju i da imaju sve uslove za to. Da budu pametni, ali vredni.

Oni moraju da se dogovaraju, dala sam im savet da moraju u svemu da se slažu i dogovaraju – izjavila je Brena preplavljena emocijama.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Srpski telegraf.rs)