LJUBAVNA PRIČA NEZAMISLIVA ZA DANAŠNJE VREME: Milica Milša današnjem suprugu je rekla “da” iako se pre toga nisu bili NI POLJUBILI!

glumica

Foto: printscreen/instagram

Ona je tokom devedesetih godina prošlog veka važila za jednu od najzgodnijih dama na našoj javnoj sceni, a pre 18 godina udala se za poznatog scenaristu.

Glumica Milica Milša i njen suprug, scenarista Žarko Jokanović, stali su na “ludi kamen” krajem avgusta 1999. godine, te su nedavno proslavili punoletstvo ljubavi.

[adsenseyu4]

Milica je za Hello otkrila malo poznate detalje sa početka njihove veze, a od starta je znala da je Žarko čovek njenog života.

– Mesec dana, koliko smo se družili, Žarko je bio pravi vitez. Osvajao me je na pamet, šarm, duhovitost, inteligenciju. U svakom trenutku se trudio da pokaže koliko me voli i koliko mu značim. Nije prošlo mnogo vremena, a ja sam uhvatila sebe kako razmišljam o njemu – iskrena je bila glumica.

DETALJI TRAGEDIJE NA DUNAVU: Majka se utopila dok je pokušavala da spase sina (4), čije je telo nestajalo ispod površine vode (VIDEO)

– Bilo mi je jasno da sam na dobrom putu da se zaljubim. Pristala sam da se udam za njega, a da se nismo ni poljubili – dodala je Milica.

ISPOVEST BUDUĆE MLADE: Zakazala sam crkvu, matičara i restoran, ali prava LUDNICA oko organizovanja svadbe tek je počela!

(Dnevne.rs/Izvor:V.M.,Blic.rs)

[adsenseyu4]