LJUBAV NAS JE SPOJILA? Milica i Aca snimili duet, pa zatekli sve izjavama o svom odnosu i emocijama koje imaju jedno prema drugom

Milica

Foto: printscreen/instagram/Telegraf

Milica Pavlović i Aca Lukas snimili su duet pod nazivom “Kidaš me”, a rad na zajedničkoj pesmi “naterao” je ovaj par da progovori o svom odnosu i da prizna da nisu sigurni da li sve može da preraste u nešto više.

Naime, i Milica i Aca su po sopstvenim rečima prepoznali jedno u drugom srodne duše, a odnos pun razumevanja i poštovanja doveo ih je do saradnje.

Međutim, na početku razgovora o svom odnosu, Aca se prisetio perioda kada se Milica takmičila u Zvezdama Granda.

DOZLOGRDILU MU, PA POSEKAO MALINJAK: „Da jede neko moj znoj, jok!“ (VIDEO)

– Sećam se da sam bio u žiriju Zvezda Granda kada je Milica bila jedan od takmičara i pošto uvek otvoreno kažem šta mislim, rekao sam joj: “Vidi, ti nisi neka posebna pevačica, ovde ima mnogo takmičara koji imaju znatno bolje vokalne kvalitete od tebe, ali imaš posebnu energiju, zračiš i bićeš velika zvezda”. To se i dogodilo, samo što je ona u međuvremenu postala i odlična pevačica, jer je mnogo radila na sebi – kaže Aca.

Kako su se složili, često su se sretali na nastupima i aerodromima, gde su i gradili odnos.

– Kako smo se bolje upoznavali tako su naše priče otišle u potpuno drugom pravcu. U poslednje vreme najčešće smo pričali o životu, situacijama koje nam se dešavaju, ljudima koji nas okružuju. Generalno, o svemu o čemu i inače pričaju ljudi koji se odlično razumeju – kaže Milica koja je istakla da ih je poslovna saradnja mnogo približila.

ZABRANJENO: „SAMO NEŠTO DA PITAM“ Evo kako su iz katastra objasnili ovo NEVEROVATNO obaveštenje

– Produbila je naš odnos, sad smo udružili snage i postali “partneri u zločinu”. Upravo zbog ove saradnje smo u poslednje vreme u svakodnevnom kontaktu, čujemo se nekoliko puta dnevno kako bismo usaglasili sve planove i ideje, što utiče i na naš odnos – priznaje Pavlovićeva.

Naš odnos je postao prisniji, ali ja sam i ranije voleo Milicu i podržavao sve što ona radi. Mi smo stari drugari i uvek kada se vidimo rado porazgovaramo o mnogim temama – objasnio je Lukas.

Na pitanje da li veruju u ljubav koja nastane iz prijateljstva, oboje su potvrdno odgovorili.

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Story)