Ljiljana Blagojević POBUNILA se zbog penzije od 49.000 dinara: Usledio je BRUTALAN odgovor!

glumica

Foto: Printscreen/instagram

Glumica Ljiljana Blagojević nedavno se pobunila zbog toga što će imati penziju od 49.000 dinara.

Naime, glumica je na tviteru za tu činjenicu okrivila lično predsednika, ali odmah je usledio brutalan odgovor.

[adsenseyu5]

– Znate li koliko naših hirurga ima i domaća i strana priznanja i hiljade spašenih života i penziju ispod 50 hiljada? – pitao ju je jedan pratilac, sa čime se složila i Ljiljana.

ZAVODNIK NEŽNOG SRCA: Tanja Bošković mu je rodila decu, sa Nedom je bio u braku, a volela ga je jedna od najlepših žena sveta (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)

[adsenseyu4]

14 Comments on "Ljiljana Blagojević POBUNILA se zbog penzije od 49.000 dinara: Usledio je BRUTALAN odgovor!"

 1. znam jednoga sa 40000 koji je krvario od Cerklja do Košara a ove ….užas

 2. Nikako ne zelim da povredim glumici ali neka joj je za utehu da ljudi zive i sa penzijom od jedanaest hioljada i to iz dva puta.

 3. Glumila glumicu . Mnogo ih ima koji glume sebe!

 4. Ko više vredi taj je zadovoljan sa svojom penzijom, svestan da ona nema nikakve veze sa predsednikom, već sa njim samim.
  Pametan uživa u onome što ima, a nezadovoljan – nema te penzije koja moze od njega da napravi zadovoljnog čoveka.

  • moj muz je invalid sa 9 mozdanih udara i sa 21g staza dali su mu penziju od 7200 i to se deli u dva puta ni za lekove nije dosta ,cak ni minimalnu od 13400 nije dobio obrazlozenje bio je na minimalcu a ko je dozvolio da se radnici prijave na minimalac sramota a nekima ni 100,000 nije dovoljno

 5. Pa u redu je sto se buni ! Svi vi koji pisete da neko ima trideset ili manje hiljada trebalo bi da pisete o ovoj vladinegativno i da se svi borimo za vece penzije i plate ! Dokle ce da se hvalimo da smo siromasni i da nemamo za leba ! Zato borite se za viise , a ne da se hvalimo sto primamao malo ! Ljiljana je u pravu , jer u startu ima da joj uzmu oko osam hiljada dinara za stabilizaciju izgubljene drzave !!!

 6. Problem je u sistemu i politicarima koji ne zele nista da menjaju. Koliko ih upste ne dozivi penziju ili je prima nekoliko meseci pa umre… Umesto da taj novac ostane porodici, to pokupi nasa tkzv drzava, cak im je u interesu da niko ne doceka svoju penziju. Izopacilo se sve pa i drzava koja ne postoji tu da stiti svoj narod i njegove interse.Kao takva izgubila je svoju osnovnu funkciju pa smo tu gde smo sada i propadamo sve vise, sve dok ne nestanemo kao narod…

 7. Velikoj, divnoj i prelepoj glumici, gospođi Blagojević mogu samo da izjavim saučešće povodom dolaska u klub obespravljenih i osiromašenih građana- penzinera. Na pravdi BOGA ubediše nas da dobrovoljno pristadosmo na umanjenje i tako malih penzija, a beše to dobromorno.Tako se sada hvalimo kako neko preživljava sa jedanaest hiljada dinara, ne verujem da su to ovi koji tako pišu.Čime se to hvalimo?!!!

 8. Valda je imala mogućnosti nešto i da uštedi. Razliku neka joj nadoknadi Koštunica. Njen muž je sposoban sarkastičar, uvek u otporu,kritizer komunističkog sistema( a posle i svakog drugog) u kojem je njegov otac ubirao sve plodove i njima ostavio. A sama glumica ništa nije glumila nego je uglavnom predstavljala sebe, pogotovo u “Gorkim plodovima”

 9. NAŽALOST,,DRUŠTVO U KOJEMU ŽIVIMO POŠTUJE SASVIM NEKE DRUGE VREDNOST,,G-DJO lJILJANA DA NEMATE JEDNOG RAZREDA ŠKOLE,,I DA STE CEO SVOJ ŽIVOTNI VEK PROVELI PO SVETSKIM KAZINIMA PEVAJUĆI PO VAŠARIMA,,KAFANAMA I NA KRAJU TO SVE PROKOCKATI,,VI BI STE POPUT NEKIH TREBALI DOBITI ,,NACIONALNU-PENZIJU,,A OVAKO,,????

 10. moj muz kao invalid sa 9 mozdanih udara jedva je dobio penziju od 7200 i to se deli u dva puta ni za lekove dosta nije .Obrazlozenje bio je na minimalcu pa ko je dozvolio da se radnicima isplacuje minimalac? cak mu ni tudju negu dali nisu a covek ne zna ni gde mu levo.drzava je znala da nam uzme od ove crkavice a sad kad treba vracati nadje se jedan Krkobabic koji izjavi da to treba samo BEOGRADJANIMA sta smo mi ostali niza klasa ?

 11. Bravo, Draga. Dobrovoljno smo dali da opet pomognemo drzavi, a sada povecavaju plate za 10 posto, a nama udeljuju 5 i to na umanjenu pemziju i ne pomisljaju da vrate ono sto su uzeli, a hvale se silnim suficitom. Vratite nam nase!!!!!

 12. Liljana je upravu. Nemislim da se svojom pobunom žali samo zbog sebe nego i zbog mnogih drugih kao što su lekari, prosvetni radnici, radnici u kulturi i mnogi drugi anonimni slučajevi koji zato nisu bili baznačajni u ovom našem društvu koje nevrednuje prave vrednosti.

Comments are closed.