LEPA BRENA OTKRILA POTRESNE DETALJE KIDNAPOVANJA SINA STEFANA: “TRAŽILI SU MI PET MILIONA MARAKA ZA MRTVOG SINA”

pevačica

Foto: Printscreen/instagram

Lepa Brena i njena porodica 2000. godine prošli su kroz najteže životne trenutke, kada je kidnapovan naslednik popularne pevačice i Bobe Živojinovića, Stefan Živojinović.

Brena i Boba tada pet dana nisu znali da li im je sin živ, a još uvek, ni 18 godina kasnije, nije otkriveno ko ga je kidnapovao.

Lepa Brena nerado govori o ovoj bolnoj temi, ali je u emisiji “Pres pretres” otkrila pojedine potresne detalje.

NE TRPITE DA BUDETE ŽRTVA! Lepa pevačica trenutno prolazi kroz težak period, svojom objavom zabrinula sve (FOTO)

– Meni je kidnapovano dete 2000. godine. Od tada za mene više ništa materijalno nema nikakav značaj. Ono što možeš novcem da kupiš nije bitno. Nama su tražili dva i po miliona maraka za živog i pet miliona maraka za mrtvog Stefana. O čemu ja sada više da pričam…

KAKO SAM OTIŠAO U BARSELONU I ODAKLE MI NOVAC ZA KAFANU: Jevđić prvi put odgovara na pitanja koja su tema broj jedan u Srbiji

-Sve su otmice otkrivene, samo nije otkriveno ko je to uradio mom detetu. Ja sam žena koja se više ničega ne plaši. Naravno da imam obezbeđenje, ali to su profesionalci koji se ne vide, a koji tačno znaju šta treba da rade – objasnila je pevačica.

Pre nekoliko godina, u javnost su dospeli detalji razgovora između otmičara i porodice Živojinović.

– Gospodine i gospođo Živojinović, vaš sin Stefan se nalazi kod nas. Prema njemu ćemo se ponašati ljudski dok ste vi korektni. Neće mu faliti dlaka s galve – naveli su kidnaperi u prvoj poruci.

DEJAN MILIĆEVIĆ OTVORENO O PROBLEMU:Nisam mogao ni pertlu da vežem sa svojih 145 kilograma, a evo kako sam skinuo težinu!

– Stefana možete otkupiti na dva načina. Živog – za 2,5 miliona maraka. Mrtvog – za pet miliona maraka. U slučaju druge varijante, otkupljivaćete deo po deo dečakovog tela – zapretili su kidnaperi, koji su Živojinovićima dali rok od dva dana da skupe novac. Ukoliko posle tri dana ne čujemo oglas, smatraćemo da odugovlačite s isplatom. Za svaki dan kašnjenja na Stefanovoj ruci biće prst manje, a ukoliko ni posle 10 dana ne bude oglasa, Stefana ćete mrtvog otkupiti – pretili su kidnaperi.

ZA POBEDU IM TREBA NAŠA POMOĆ: Projekat učenica Gimnazije ubrojan među NAJBOLJE NA TAKMIČENJU U FINSKOJ!

(Dnevne.rs/Izvor: Pulsonline.rs)