Lepa Brena dala sinu 50.000 evra da započne s poslom, Viktor odabrao NEOBIČAN biznis (INFO)

mama-sin

Foto: Instagram/viktorzivojinovic

– Viktor je roditeljima tražio novac da bi otpočeo sa privatnim biznisom, i oni su pristali da ulože novac – kaže izvor blizak porodici Živojinović

Mladi Viktor Živojinović navodno je odlučio je da otvori nargila bar u centru Beograda, a da bi otpočeo sa poslom, njegovi roditelji, Lepa Brena i Boba Živojinović su mu dali 50.000 evra.

Posle mature, Viktor je roditeljima, kako tvrdi “Kurir”, tražio novac da bi otpočeo sa privatnim biznisom, i oni su pristali da ulože novac. Najmlađi Živojinović pronašao je lokal u samom centru Beograda, u ulici Strahinjića Bana, poznatijoj kao Silikonska dolina, i opremiće ga po svetskim standardima.

[adsenseyu4]

– Kad je Viktor maturirao, razmišljao je o tome čime bi mogao da se bavi. S obzirom na to da obožava da obilazi kafiće i noćne klubove, došao je na ideju da otvori nargila bar, koji je poslednjih godina sve popularniji u Srbiji. Brena i Boba su se složili sa njegovim izborom.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Nedavno su gledali lokal koji im se svideo. Živojinović želi veći prostor kako bi gosti osetili pravu čar Bliskog istoka.Planira da ubaci i trbušne plesačice koje će praviti haos – rekao je prijatelj porodice Živojinović.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]