LAZUKIĆ PRAVI NOVE PROBLEME NATAŠI: Neosnovani zahtevi Bekvalčevoj preko advokata?!

batine

Foto: Instagram/bekvalceva, Telegraf

Luka Lazukić, još uvek zakoniti muž pop zvezde Nataše Bekvalac, posle svega što joj je uradio upućuje preko advokata neosnovane zahteve Bekvalčevoj.

Advokat Nataše Bekvalac, Nemanja Aleksić, kaže da Luka Lazukić traži od pevačice da mu vrati ajped.

– Zvao me je kolega Đorđe Kalanj da mi kaže kako Luki nije vraćen njegov ajped, a takođe je tražio nazad i računar. Lazukić taj ajped pokupio kad je napuštao stan i moja klijenkinja ne zna ništa o njemu. Kompjuter je Nataša kupila i platila, tako da Lazukić nema ništa sa tim. Tražio je i neka dva hard-diska. Moja klijentkinja se ne razume u računarsku tehnologiju, valjda Luka zna gde su, pošto je neki IT stručnjak – kaže Aleksić za “Hit”

Nataša

Foto: Printscreen/TV Happy

On se osvrnuo i na spekulacija da je pevačica ušla u velike finansijske probleme, jer ne radi otkako je pre dva i po meseca rodila ćerku Katju.

USLOVI NEDOSTOJNI ČOVEKA U TURSKOJ FABRICI U SMEDEREVU: 300 radnica na jedan WC! AKO RADNIK POGREŠI U ŠIVENJU, BACAJU IM SVU HRANU?!

– Po Beogradu i Novom Sadu kruže priče da Nataša Bekvalac nema para da plati moju advokatsku kancelariju. Lukin advokat i ja smo razgovarali o tome i naglasio da Lazukić i njegov tim ne brine oko toga. Mi imamo 180 zaposlenihi svi oni će, ako bude trebalo, narednih 10 godina zastupati Natašu Bekvalac – ističe Aleksić.

(Dnevne.rs/Izvor: Informer)