LAZIĆ SE NE SMIRUJE! Posle borbe za život, dohvatio PIŠTOLJ! Pevaču nije dosta ludila! (FOTO)

pevač

Foto: printscreen/instagram

Darko Lazić se uspešno oporavlja od teške saobraćajne nesreće koju je doživeo krajem oktobra prošle godine, a čim je stao na noge, odmah je uzeo pištolj u ruke!

O tome svedoči ekskluzivna fotografija u čiji posed je došla naša redakcija, a na kojoj se jasno vidi kako pevač sa osmehom na licu pozira dok u ruci drži vatreno oružje.

Folker se, po svemu sudeći, ne odriče želje za adrenalinom, pa je verovatno i zapucao u streljani, gde je slika nastala. Inače, to nije jedini uzbudljiv hobi mladog pevača.

On, podsetimo obožava i brzu vožnju na motoru, na kojem je gotovo svakog leta do saobraćajke izvodio vratolomije, a nekoliko puta je čak sebi mogao i život da ugrozi. Ali to nije sve!

Foto: privatna arhiva

Gde su brzi motori, muzika, žene, tu su često i alkohol, pa i droga i kocka. Nakon što je Kurir svojevremeno došao u posed tajnog snimka na kojem se vidi kako pobednik “Zvezda Granda” konzumira kokain, on je priznao da je nekoliko godina koristio narkotike.

– Ja volim život, muziku, dobar provod kafane, pa i žene, to valjda sve ide u kombinaciji. (smeh) Priznao sam da sam konzumirao drogu, ali to je prošlost i ne želim da se vraćam na to. Tačno je da volim motore i brza i dobra kola. Motori su moja strast. Generalno volim sve sportove koji dižu adrenalin. To je valjda normalno, pa muško sam, moram da volim žestoke stvari. Volim i pecanje. To baš opušta, nego zbog obaveza nemam vremena da idem. Mada, svaki vid sporta me diže – objasnio je pevač tada, dok je posle saobraćajke u intervjuu za Kurir izjavio da mora da uspori i da se uozbilji, pa je sada očito rešio da poroke zameni sportom, ali ne bilo kojim, već pucanjem!

ALBANCI SU BOŽIJI NAROD, JA SAM ALBANAC: Miroljub Petrović LJUBI ALBANSKU ZASTAVU i poziva Srbe da se POARBANAŠE!

Podsećanja radi, prvom analizom krvi, koja mu je uzeta posle saobraćajke, utvrđeno je da je Darko imao 1,39 promila alkohola. Druga analiza krvi, koja je urađena sat vremena posle, pokazala je da je imao 1,30 promila. On tada nije bio vezan, a vozio je uprkos tome što od 2013. godine nema vozačku dozvolu, koja mu je oduzeta jer je imao više od 18 negativnih poena. Nakon nesreće Lazić je bio na lečenju u Selters banji, koju je napustio posle Nove godine i oporavak nastavio u Banji Koviljači.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa bivšim pobednikom “Zvezda Granda”, ali on nije bio dostupan.

(Dnevne.rs/izvor: Kurir.rs, Ljiljana Stanišić)