KUĆNA IZOLACIJA JOJ NE PADA TEŠKO: Folk pevačica iz Beograda otišla na selo (FOTO)

imanje

STOJINO IMANJE U PERLEZU • STOJA / FACEBOOK

Mnogi građani, među njima i poznate ličnosti su u kućnom karantinu do daljeg, otkad je na prostoru Srbije zavladalo vanredno stanje zbog epidemije korona virusa.

Među estradnjacima koje poštuju mere u vanrednom stanju i drže se samoizolacije je i folk pevačica Stoja Novaković.

Međutim, njoj izolacija uopšte ne pada teško budući da već godinama živi van Beograda.

Stojina oaza mira je prostrano imanje u njenom rodnom selu Perlez.

Stojino imanje u Perlezu

STOJINO IMANJE U PERLEZU • FACEBOOK

Stoja se oglasila na društvenoj mreži Fejsbuk i pokazakala kako izgleda njena izolacija, na čemu su joj mnogi pozavideli. Na fotografijama koje je objavila vidi se ogromno dvorište, a u okviru kojeg ima i ličnu teretanu na otvorenom.

MAŠTOVITO: Vlasnici pekare u Pančevu zbog korone uveli BUREKOMAT (FOTO)

– Ne želi tu kuću da slika. Hoće da sačuva bar to parče privatnosti. Inače, tamo je zaista predivno. To je imanje sa puno cveća sa prostranom baštom. Iako mnogi misle da je to neki luksuz, naprotiv, ta kuća ne odskače preterano od okoline po izgledu, samo što je digut veći zid oko kuće da bi se sačuvala privatnost. Stoja je baš takvu kuću htela u seoskom maniru, skromniju, jer već u gradu ima jednu od koje zastaje dah. Tamo je stvarno srećna i uvek nađe neku zanimaciju. Ona trenutno tamo organizuje da se u dvorištu poseje trava i još neke pojedinosti u vezi sa uređivanjem dvorišta. Nju to ispunjava. Najradije se u grad ne bi ni vraćala, ali mora zbog Igora, koji ne voli selo – ispričao je izvor magazina “Blic Puls” o Stojinoj kući na selu 2017. godine.

     

(Dnevne.rs/pulsonline)