KRIVA MU DRŽAVA I NAROD?! Posle privođenja u policiju zbog UDARANJA DEVOJKE, pevačeva IZJAVA RAZBESNELA SVE

pevač

Foto. Youtube printscreen/Grand Magazin Tv Grand

Pevač Slobodan Sloba Vasić, koji je priveden u policiju kada je u kafani nasrnuo na svoju devojku, oglasio se na društvenoj mreži Instagram i, umesto da se izvini za nasilje, kriva mu država.

– Odseliti se što dalje iz ove države koja je puna, prepuna mržnje, ljubomore, nesreće! Pod hitno! Narod koji će sve učiniti da budeš nesrećan.

-Ljudi koji samo gledaju kako da te učine da ti bude što gore. Da se osećaš užasno i da ti napakosti na bilo koji način! Otići i ne vratiti se nikada – napisao je pevač na svom Instagram storiju.

DANCI ZNAJU DA SU SRBI DOBRI MOMCI! Beograđanin našao 2.500 € u parku u Viborgu i vratio vlasniku, evo šta je Danac uradio!

Podsetimo, incident u kojem je Sloba udario svoju devojku dogodio se u jednom lokalu u Novom Sadu gde su Vasić i njegova devojka bili s prijateljima na proslavi Praznika rada.

– Slobodan, njegova devojka i njen brat su zajedno došli i bili su odlično raspoloženi. Međutim, tokom večeri pevač je popio malo više, povela se neka priča i odjednom je atmosfera postala napeta. Počela je žustra svađa između Slobodana i brata njegove devojke. Navodno su se njih dvojica i pokoškali, a devojka je u jednom trenutku vrisnula i umešala se između njih.

POLICIJA PRIVELA ZVEZDU GRANDA: Sloba Vasić udario devojku u kafani!

-Tada je Slobodan, navodno, udario svoju devojku. Kad je shvatio šta je uradio, nije želeo da čeka, nego je sam pozvao policiju, koja je ubrzo došla – ispričao je izvor Kurira.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com)