KONAČNO, VENERA UŠLA U RIBE: Ostaviće NESAGLEDIVE POSLEDICE na vaš ljubavni život (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

U utorak – 26. marta Venera je prešla u znak Riba, a to za sve pripadnika Zodijaka znači samo jedno – vaše emocije biće izraženija, a želja za ljubavlju pojačana u odnosu na prethodne mesece.

Moguće je da ćete osetiti pozitivan naboj čak i prema ljudima koji vam nisu bili simpatični, a svi će vam najednom biti bliski, posebni i dragi.

Venera u Ribama u nama budi maštu, kreativnost, velikodušnost i izvlači najbolje iz nas, bar kada je reč o talentima koje imamo. No, postoje i određeni negativni aspekti koje nam donosi Venera u Ribama, a reč je o tome što u ovom periodu nećemo umeti da postavimo granice u odnosu, a i prag smaopoštovanja biće manji nego inače.

Takođe, pratiće nas strah od grubosti, odbacivavanja i biće nam teško da se suočimo sa činjenicama, a možemo očekivati i promenljivo raspoloženje koja podrazumeva da recimo jedan dan budemo zaljubljeni do ušiju, a već naredni potpuno hladnokrvni.

Ne treba zaboraviti ni da je Venera još uvek u napetom aspektu sa Marsom, te baš zato ne treba da nas čude polemike i svađe u vezama. Imajte to na umu ako dođe do razmirica u vezama, i branite svoju ljubav pod naletom negativne energije.

HOROSKOP ZA SUTRA (1. april 2019): Nađi vremena za prijateljstvo, to je put do sreće! (ASTROLOGIJA)

Čitav ovaj period, koji traje do 20. aprila, biće veoma povoljan za sve one koji se bave kreativnim poslovima – poput pisanja, slikanja, dizajniranja, muzike…

(Dnevne.rs /Izvor: S.P., zena.blic.rs)