Komšije glumačkog para OTKRILE NEPOZNATE detalje o njima

Vojin

Foto: Printscreen/instagram

Sa prvim zracima sunca njih dvoje sa bliznakinjama Verom i Milom odlaze u Čortanovce, gde imaju vikendicu  ali dok se ne prolepša vreme, njihov dom je na Novom Beogradu.

Kako su oboje prilično zatvoreni za medije i retko pričaju o privatnom životu, rešili smo da ih upoznamo kroz priču najbližih suseda.

Komšije uglavnom imaju reči hvale kada su Vojin i Sloboda u pitanju, a bili su raspoloženi da nam otkriju i još ponešto.

– Dolazili su nekoliko puta da ostave garderobu na hemijsko čišćenje. Više je dolazio Vojin nego Sloboda. Nekada je umesto njih dolazila i prijateljica iz pozorišta. Dešavalo se da Vojin donosi i Slobodine stvari. Zaista je prijatan gospodin.

Normalni su ljudi, to se vidi. Hvalile su ih i prodavačice, dok je radila obližnja prodavnica, da su komunikativni i divni – kaže nam Ljiljana, koja je zaposlena u radnji za hemijsko čišćenje.

Konobarica Ivona kaže da je za godinu dana, koliko radi u tom kafiću nadomak zgrade u kojoj žive Ćetkovići, svega tri do četiri puta videla Vojina, dok Slobodu spazi samo u prolazu.

ISPOVEST SINA ŽENE-UBICE SA BULEVARA: Investitor je pretio mojoj majci da će je polomiti zbog našeg zemljišta

– Dolazio je Vojin sa ćerkicama. Živahne su devojčice. Znaju da dignu ceo lokal na noge. Uzmu slamčice, salvete, igraju se… Deca ko deca. Dok se one igraju, Vojin ispija kafu. Kratko se zadržava. Slobodu sam videla jedino u prolazu – otkriva Ivona, i dodaje da Vojin često dođe i sa prijateljem da popije prvu jutarnju kafu:

– Prvi put kada sam ga videla izenadila sam se misleći da je ozbiljan, pošto odaje takav utisak kada ga vidite na televiziji, ali privatno je drugačiji. Vrlo je duhovit i prijatan čovek.

Ljubazna komšinica Eva, koju smo zatekli ispred ulaza u zgradu, rekla nam je da poznaje Slobodu i Vojina, te da sa glumcem često menja parking mesto.

– Nekada mu ustupim parking mesto, nekada on meni. Zaista su njih dvoje fini i pristojni ljudi. Ono što sam za sve ove godine primetila jeste da je Vojin brižan otac.

Često ga vidim da vodi devojčice u šetnju i da voze bicikle – kaže Eva, za razliku od koje komšinica Mirjana kaže da je Sloboda mogla i bolje da se uda:

– Vojin je fin čovek, ali mi je lepša Sloboda od njega. Ona je mogla lepšeg da nađe- dodaje ona.Susedi kažu da su bračni par češće viđali dok je radila prodavnica, koja je bila smeštena stotinak metara od njihovog ulaza. Sada odlaze u drugu, ali retko.

SNOVI JOJ SE SRUŠILI U TRENUTKU: Pucao sebi u glavu na dan ćerkine svadbe, stravičan prizor ZATEKLA MLADA (INFO)

– Vojin dolazi češće da kupuje. Uglavnom uzima hleb i mleko. Nisu svakodnevni potrošači, ali dođu, Sloboda ređe. Prodavačica u obližnjoj pekari kaže da porodica Ćetković voli kod njih da pazari nešto za doručak.

– Vojin je dolazio nekoliko puta. On voli da pojede mini-projice i pice, a Sloboda kupi pitice za decu. Njega svakodnevno viđam, nju ređe. Verovatno je zauzetija od njega.

Treba pospremiti kuću i uraditi sve oko dece. Jako su ljubazni, a kao par su predivni, rođeni jedno za drugo – kaže Nataša.

(Dnevne.rs/Izvor: F.J.,Blic.rs)