KOMPLETAN NEDELJNI HOROSKOP za period od 19. do 25. jula 2015. godine (ljubav, posao i zdravlje)

znak

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate

OVAN (21. 3. 20. 4)

Posao – Sve teže vam je da udovoljite zahtevima šefova, ali bez gunđanja završavate poslove. Rastući mesec u Devici pomoći će da izbegnete sukobe sa kolegama. Briljirate u svemu što sebi postavite kao zadatak, ali pohvale izostaju. Ne brinite – dugoročno gledajući to su dobri potezi za vas.

Ljubav – Ulazak Venere u znak Device dovešće do intenzivnog razmišljanja o ljubavi i partneru. Ne odgovara vam trenutna situacija, ali ništa ne preduzimate da to raščistite. Slobodni Ovnovi se dvoume između dva partnera i verovatno će se opredeliti za osobu iz drugog grada.

Zdravlje – Nervoza najviše utiče na vaše psihofizičko zdravlje.
BIK (21. 4. 21. 5)

Posao – Polako vam se vraća samopouzdanje, koje je bilo na minimumu tokom boravka Venere u Lavu. Ipak, budite veoma oprezni i ne brzajte, jer će sitnice biti presudne za dalji tok vaših poslova. Sredinom perioda kontakti sa osobama iz inostranstva biće veoma uspešni.

Ljubav – Osećate potrebu da nešto bitno promenite u emotivnom životu. Strastvenost je naglašena, ali nemojte da se zavaravate jer ste često skloni da izjednačavate seksualno i emotivno. Interesantni susreti u poslovnom okruženju.

Zdravlje – Zbog prevelikog iscrpljivanja moguće su prolazne migrene.

[adsenseyu1]

BLIZANCI (22. 5. 21. 6)

Posao – Trudite se da ne pravite velike promene u poslu kojim se bavite. Posvetite se projektima koje ste ranije počeli i budite veoma oprezni jer je Merkur, vaš vladar u lošem aspektu sa Marsom. Tokom ovog perioda očekuje vas nekoliko poslovnih ponuda, ali sa veoma neizvesnim ishodom.

Ljubav – Razmišljate o svojim ludovanjima iz prošlosti i, bez obzira da li ste u braku ili vezi, priželjkujete da obnovite neka iskustva. Već izvesno vreme osećate se nekako umrtvljeno. Slobodne Blizance očekuje nova romansa, a zauzeti bi trebalo više pažnje da posvete voljenoj osobi.

Zdravlje – Proverite krvnu sliku i pritisak.

RAK(22.6.22.7)

Posao – Iako ste i dalje pod uticajem nepovoljne konjunkcije Marsa i Sunca u vašem znaku, polako vam se vraćaju energija i koncentracija. Mnogo toga se poremetilo u prethodnom mesecu, pa sada morate da rešavate taj haos. Finansijska situacija se popravlja, jer će vam novac stizati sa nekoliko strana.

Ljubav – Mnogi predstavnici znaka će upoznati osobu vrlo sličnih interesovanja i temperamenta, a susret je vezan za mesto koje često posećujete. Zid koji ste podigli prema partneru polako počinje da se ruši.

Zdravlje Zbog čestih promena vremena biće aktivirane hronične bolesti.

LAV (23. 7. 22. 8)

Posao – Ostanite dosledni svojim stavovima, jer ćete samo na taj način stići do uspeha. Nešto što ne zavisi od vas počeće da se rešava u vašu korist. Osobe na položaju su vam naklonjene, iako su teški sagovornici. Verovatno nešto čekate, a rešenje će stići krajem nedelje, ali morate da budete aktivniji, sve dok je Jupiter u vašem znaku. Najviše vas zabrinjava materijalna situacija.

Ljubav – Rešeni ste da nešto promenite u ljubavnom životu. Slobodni Lavovi će verovatno promeniti nešto u svom izgledu, dok će zauzeti pripadnici znaka iznenaditi voljenu osobu.

Zdravlje Manje neprijatnosti sa stomakom, nogama i zglobovima.

DEVICA (23. 8. 22. 9)

Posao – U prethodnom periodu ste napravili dobar dugoročan plan, pa nema potreba da bilo šta menjate. Znate na koga možete da računate, i to se neće promeniti. Neko će zatražiti vašu pomoć, a vi ćete to vrlo brzo rešiti. Eventualno nezadovoljstvo za sada ne pokazujte na radnom mestu.

Ljubav – U emotivnom delu više maštate nego što se pokreću konkretna dešavanja, što simbolizuje Mesec u Devici tokom prva dva dana ovog perioda. Partner je daleko od vas, pa je naglašena indirektna komunikacija. Slobodne Device koje putuju u inostranstvo očekuje poznanstvo sa interesantnom osobom.

Zdravlje – Periodnijepovoljanzaodlazakkodzubara ili hirurga.

VAGA(23.9.22.10)

Posao – Skloni ste samokritici, ali i kritikovanju drugih. Pokušajte da se suzdržite, jer ćete u protivnom samo bespotrebno zakomplikovati odnose. Nije vam lako jer minus faza suviše dugo traje. Srećom, uskoro dolaze bolji dani.

Ljubav – Slobodni predstavnici znaka biće zaokupljeni osobom iz bližeg okruženja, ali ta osoba neće biti zainteresovana za emotivni odnos. Suviše komplikujete neke stvari, ali komplikuje ih i Venera, vaš vladar, koja je upravo ušla u dvanaesti znak, što znači da ima nekih tajni. Budite strpljivi i taktični u komunikaciji sa partnerom.

Zdravlje Potrebno je da se bavite nekim sportom.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA(23.10.22.11)

Posao – U ovom periodu mnoge stvari krenuće s mrtve tačke, što će prvo osetiti Škorpije koje se bave proizvodnjom, sportom ili sarađuju sa strancima. Prijaju vam kontakti s mlađim saradnicima, dok je komunikacija sa šefovima i autoritetima jako komplikovana.

Ljubav – Promenljivog ste raspoloženja kada mislite o ljubavi i pokušavate da pomirite dosta toga u jednoj osobi. Pravićete kompromise, ali opet ćete imati utisak da to nije ono pravo. Zaintrigiraće vas jedna mlađa osoba ili neko ko često putuje. Ne primećujete greške koje pravite u odnosu sa partnerom.

Zdravlje – Kratkotrajna prehlada i blaga zubobolja.

STRELAC (23. 11. 21. 12)

Posao – Ovo je period tokom kojeg ćete se više nego što želite oslanjati na druge. Iskoristite sve što vam se nudi kao podrška i pomoć, jer vaš vladar Jupiter ubrzo menja znak i prelazi na nepovoljnu poziciju. Period nije povoljan da nešto dogovarate i pravite dugoročne poslovne planove. Stvari vam izgledaju komplikovanije nego što zapravo jesu, ali strpite se još malo, sve će se ubrzo promeniti.

Ljubav – Otvoreni ste u odnosima sa suprotnim polom, što nije loše jer ćete imati nekoliko susreta sa zanimljivim osobama, što će vas pokrenuti i doneti izvesno osveženje u ljubavnom životu.

Zdravlje Problemi sa stomakom i imunološkim sistemom.

JARAC(22.12.20.1)

Posao – Važite za veoma energičan znak, ali stvarno ste preterali – toliko stvari radite istovremeno da nećete moći još dugo. Već osećate veliki umor zbog toga što je Saturn, vaš vladar, u retrogradnom hodu. Ali, još nije vreme da otkazujete poslove, samo je potrebno da se bolje organizujete.

Ljubav – Kao poslovni, i ljubavni život je haotičan. Pažnju će vam privući osoba koja verovatno živi u drugom mestu, ili vam na neki način nije dostupna. Niste sigurni šta želite, ali bez brige – samo polako i osluškujte svoja osećanja.

Zdravlje – Najbolji način da ojačate oslabljen imunitet jeste vitaminska ishrana.

VODOLIJA (21. 1. 19. 2)

Posao – Tokom celog perioda očekuje vas dosta nervoze na radnom mestu. Komunikacija sa saradnicima biće prilično otežana, što će vas dodatno nervirati. Osobe na položaju su vam naklonjene. Poštujte hijerarhiju i poslove koji moraju da imaju svoj tok. Nije vreme za bitne promene.

Ljubav – Slobodne Vodolije očekuje susret sa osobom sa kojom su već izvesno vreme u vezi. Ukoliko želite nešto sasvim novo, izlazite što više, jer ćete sresti zanimljivu osobu. Vodolije koje su u braku najzad će rešiti problem koji je dugo opterećivao odnos sa partnerom.

Zdravlje Oprezno rukujte električnim aparatima.

RIBE (20. 2. 20. 3)

Posao – Već izvesno vreme suočavate se sa neizvesnim i komplikovanim okolnostima. Sada ponovo postavljate osnove u poslovima koji bi trebalo da vam obezbede dugoročniju sigurnost. Tokom ovog perioda najbolje će proći Ribe koje rade u inostranim firmama ili posluju sa strancima.

Ljubav – U proteklom periodu ste uglavnom samo skupljali kontakte i sada razmišljate o tome koga da izdvojite iz te mase. Potrudite se da to ne bude osoba sa kojom ste već imali loše iskustvo u prošlosti. Predstavnici znaka koji su u vezi ili braku osetiće rasterećenje u odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje -Vrtoglavica, pospanost i alergijska reakcija.

(Astrolog Mihailo Čukić /novosti)