Kompletan mesečni horoskop za jul 2018: Strelcu moguć skandal zbog dvostruke veze, Vaga rešava pitanje nasledstva, Jarac ima prilika za uspeh (ASTROLOGIJA)

surfer

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Merkur će krenuti retrogradno u Lavu od 26. jula do 19. avgusta pa bi u to vreme trebalo obratiti pažnju na priče i šta pričate, nerve, odnos sa decom, međuljudske odnose, zabave, intelektualne pretenzije i da se potrudite da budete u ravnoteži. Od 10. jula Venera prelazi iz vatrenog Lava u odmerenu i zemljanu Devicu pa sve što je bilo prenaglašeno i prepuno strasti sada se racionalizuje, piše astrolog Željka Knežević 

OVAN

Kod vas se oko sredine  jula dešavaju značajni poslovi i priliv novca, posebno ako imate privatni biznis. Do 10. jula Venera je u vašem polju dece, ljubavi emocija zabave pa možete uživati na tom polju, a posle se ona kreće kroz vaše polje svakodnevnog posla i zdravlja.

Ako ste slobodni, možete upoznati osobu koja vam se svidi preko posla ili da vas leči ili vi nju ako ste lekar. Mars je retrogradan u Vodoliji pa možete biti uspešni u medijima, turizmu ili marketingu. Čuvajte se povreda u sportu i obratite pažnju na zube, kosti i reumu.

BIK

Vi možete da se oslonite na uticajne prijatelje iako će mnogi osuđivati vaše pokušaje i neke zacrtane ciljeve. Kako će Merkur biti retrogradan, zli jezici mogu svašta da pričaju a vi se čuvajte i pazite šta pričate i kakve ugovore sklapate, posebno sa strancima a to vam je period od 26. jula do 19. avgusta.

HOROSKOP KOJI ĆE VAS IZNENADITI: DA LI ZNATE KOLIKO PUTA ĆETE SE ŽENITI I UDAVATI?

Emotivno je bilo dosta prilika za upoznavanje, nove veze, za usklađivanje postojećih, a sada treba obratiti pažnju na pomračenje Meseca 27. jula i izbegavati bilo kakve rasprave sa partnerom. Kako je Uran u vašem znaku vi bi, ako imate problema sa zdravljem, trebalo da se obratite alternativnom lečniku ili da se lečite najnovijom tehnologijom. Čuvajte grlo, zglobove i možete imati reumatske tegobe.Pročitajte i  Horoskop po ciganskim kartama za jun 2018: Red leda, red meda kod Jarca, Blizanci previše troše, Devica u paralelnim vezama

BLIZANCI

Kod vas je Uran u 12. polju od sredine maja i biće duži niz godina, a ujedno vam daje vizije da osmislite strategiju koja vam daje da se dobro izborite sa konkurencijom. Mnogi Blizanci zbog Urana u Biku mogu da se bave trgovinom hrane, odeće, nekretninama, nakitom, prevozom.

Za vreme retrogradnog Merkura od 26. jula do 19. avgusta čuvajte laptopove, automobile, ključeve, telefone, ugovore i sve papire od važnosti, pazite šta potpisujete i na dogovore. Mnogi Blizanci se mogu zaljubiti preko posla a kako je Neptun retrogradan, situacija može biti nedefinisana ili da nešto treba da se krije. Čuvajte rameni pojas, pluća, zglobove, izbegavajte stres.

RAK

Vama su se već od sredine maja otvorili novi vidovi saradnje, moguće sa strancima, trgovina nekretninama, organskom hranom. Za vreme pomračenja vašeg vladara Meseca 27. jula sigurni su neki neplanirani izdaci. Moguće je da vaš partner bude u lošoj energiji pa mu pomozite jer je mnogo zauzet obavezama i pretrpan poslovima.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Svakako će on to ceniti, a i dobro će mu doći. Emotivno je do sada bilo dosta povremenih upoznavanja, a sada su mogućnosti do 10. jula (i posle, od 22. do 23. avgusta) ulazak u vezu sa osobom preko posla. Proverite krvnu sliku, moguć problem sa jetrom i žuči pa bi bilo dobro da promenite ishranu.

LAV

Prvi znaci bitne podrške koja može biti tajna ili iza senke može se desiti na pomračenje Sunca, koje je vaš vladar, 13. jula. Čuvajte se nepotrebnih troškova i rizičnih transakcija za vreme retrogradnog Merkura od 26. jula do 19. avgusta. Za neke velike transakcije i poslove sada nema naglašenih aspekata već od sredine novembra, kada Jupiter uplovi posle 12 godina u Strelca i pokrene vašu emotivnu i poslovnu stranu. Emotivno Venera je u Lavu do 10. jula i vi ste u centru pažnje i svi se otimaju i žele da se druže sa vama, a posebno suprotni pol. Sportisti i mladi treba da se čuvaju povreda dok Lavovi u srednjim godinama treba da kontrolišu pritisak i obratite pažnju na koštani sistem.

DEVICA

Sada se ne preporučuje da donosite bitne odluke jer je Merkur, vaš vladar, u Lavu i kreće se retrogradno od 26. jula do 19. avgusta. Strogo treba izbegavati rizične finansijske transakcije, čuvajte dokumenta, kartice, ključeve, telefone, laptopove. Sve vrste dogovora i pregovora možete da ostavite kada Merkur krene direktno od 19. avgusta. Mnoge Device se mogu zaljubiti u osobu koja je razlika u godinama značajna ili je previše ambiciozna i pomalo teška, koja stavlja svoj posao ispred svega. Kada se Mars vrati u Jarca onda se može pojaviti neka osoba iz prošlosti ili neko ko će ostaviti jak utisak na vas, a to se dešava tek od 13. avgusta. Izraženo depresivno stanje i potrebno je da čuvate srce. Pritisak i reuma su naglašeni kod starijih osoba.

VAGA

Vi imate Saturna u vašoj 4. kući i mnoge stvari se rešavaju u kući, a kod pojedinih Vaga može i stvar nasledstva još od pre 29 godina sada razrešiti ili se postavlja to pitanje. Za vreme retrogradnog Merkura nije mnogo pouzdano da bilo šta odlučujete već kada krene direktno od 19. avgusta pa napred. Izbegavajte potpisivanje ugovora sa kolegama ili saradnicima.Vaša planeta Venera se kreće kroz Lava do 10. jula pa vam je naklonjena, ali vi kao da nemate živaca za neke udvarače. Neki vatreni znaci će biti uporni da zaokupe vašu pažnju. Mogući problemi sa zubima, urinarnim traktom i meteropatske tegobe.

PROVERITE JESTE LI MEĐU NJIMA: Evo kojim ZNACIMA HOROSKOPA je suđeno veliko bogatstvo! (ASTROLOGIJA)

ŠKORPIJA

Uspešan mesec za sve vas koji se bavite pisanjem, komponovanjem, slikanjem, arhitekturom. U nekoj instituciji poput vojske i policije vi imate mogućnost za veliki uspeh i da rešite vaše stanje stambenog prostora. Posle 10. jula,  kada Jupiter krene direktno kroz vaš znak, sve se odjednom pokreće, čak i uspeh sa strancima ili u inostranstvu. Emotivno slobodni je već trebalo da uđu u neku strastvenu vezu koja može završiti i brakom. Ako to niste uspeli onda će Venera biti u vašem znaku od 9. septembra pa na dalje duži vremenski period, pošto će biti retrogradna sve do 2. decembra što će vas činiti omiljenim i vrlo poželjnim kod suprotnog pola. Mogući su problemi sa zubima, reproduktivnim organima, glavoboljom.

STRELAC

Vi imate podršku Marsa koji je u Vodoliji i vašem trećem polju komunikacije, komšiluka, braće sestara i kraćih putovanja. Vaš vladar Jupiter se 10. jula kreće direktno i vrlo je povoljan za ulaganje sredstava u stambeni i poslovni prostor, što će od 8. novembra da vam donese višestruku zaradu. Budite oprezni od 26. jula do 19. avgusta jer je Merkur retrogradan pa izbegavajte ulaganja, podizanja kredita, nepotrebne troškove, čuvajte kartice, ključeve, bitna dokumenta, telefone i sve što je vezano za komunikaciju i internet. Emotivno treba da pazite da ne uđete u dve veze jer vam se mogu dopadati obe osobe. Potrebno je da strogo pazite šta pričate da ne dođe do skandala. Merkur će biti retrogradan, a to je vaša planeta partnera pa dobro pazite kada su partneri u pitanju, kako poslovni tako i emotivni. Kontrolišite krvni pritisak, stanje jetre i krvnih sudova.

JARAC

Već je trebalo da dobijete nove projekte ili ponude u poslu, posebno ako se bavite umetnošću, intelektualnim radom, muzikom, komponovanjem, pravima, advokaturom ili u medijima. Sada mnogi Jarčevi imaju povoljnosti za uspeh, a moguće su i male prepreke jer je Saturn počeo retrogradno kretanje. Svakako će Saturn dati Jarčevima neku nemogućnost ili blokadu. Ako ste slobodni, možete da uđete u vezu sa nekom osobom za vreme pomračenja Meseca 27. jula, a poznanstvo može biti preko posla. Predstoji vam više druženja i izlazaka. Potrebno je da se više krećete i rekreirate, kontrolišite krvnu sliku, zube i kosti. Planina je vaš ambijent pa bi bilo dobro da provedete odmor na planini.

neptun

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Ceo mesec kod vas je Mars koji se kreće retrogradno pa se i vi malo povlačite. Jupiter kreće direktno od 10. jula pa se i vi pokrećete i polako se poslovi šire i privode kraju, a posebno sa strancima i inostranstvom. Za vreme pomračenja Sunca 13. jula vi treba da izbegavate sklapanje i potpisivanje ugovora sa partnerima. Merkur će sve vreme biti u Lavu pa je potrebno da izbegavate prepirke, nervozu i razne rasprave. Od 22. jula naglašeno je zaljubljivanje u osobu koja se bavi nekim sportom ili kreativnim zanimanjem. Mars, planeta strasti i erotike, je u vašem znaku pa vam donosi omiljenost i poželjnost kod suprotnog pola. Česte promene raspoloženja mogu da vam pokvare dan a nesanica noć.

RIBE

Već od kraja juna je vaš dobar period, a kada Jupiter krene direktno od 10. jula vi možete sve što osmislite i isplanirate. Posebno mogu biti naglašene ponude od stranaca ili posao u inostranstvu. Potrebno je samo da obratite pažnju za vreme retrogradnog Merkura od 26. jula do 19. avgusta pa čuvajte papire, svu tehniku za komunikaciju, ključeve i pazite šta se dogovarate ili potpisujete .

Čuvajte ugovore i dokumente od važnosti. Emotivni aspekti života su naglašeni, romantični susreti sa atraktivnom osobom negde gde je prisutna voda ili ste okruženi vodom. Problemi sa sinusima, alergije, krvnim sudovima i stopalima.

(Dnevne.rs /Izvor: Zeljka Knezevic, besnopile.rs)