Kompletan LJUBAVNI HOROSKOP za FEBRUAR: Ko se iznenada zaljubljuje, a ko donosi važnu odluku po pitanju BUDUĆNOSTI

horoskop

foto: publicdomainpictures.net

Otkrijte kakva vam iznenađenja pripremaju zvezde na ljubavnom planu u najkraćem mesecu ove godine…

OVAN

Zauzeti Ovnovi imaju često običaj, ali bez ikakve zle namere, da nanesu više bola svom partneru nego što su toga uopšte svesni. Tako će otprilike biti i ovog meseca, jer ćete uživati u vašoj ličnoj sreći dok raspoloženja vaše voljene osobe nećete primećivati. Vodite računa da 3. februara ne izgovorite nešto zbog čega biste mogli posle veoma da se kajete. Ipak, imaćete sreće jer 9. februara Venera ulazi u vaš znak, što će vam obezbediti harizmu i zavodljivost. Oko 20. februara poželećete da provodite više vremena sa partnerom, tako da su izgledni brojni romantični i strastveni momenti. Oko 26. februara mogući su manji nesporazumi, ali srećom po vas, partner će konačno početi da shvata vaše impulsivne i dramatične reakcije.

Slobodni pripadnici ovog znaka će tokom februara često menjati raspoloženja. Jednog dana će razmišljati kako uopšte nema smisla, a ni potrebe biti u paru a već drugog će očijukati sa nepoznatom osobom na koju slučajno nalete. Ako ne postoje akcija i avantura u vašem životu, vi se gasite zato vam je neophodno da jurite u susret novim ljubavnim iznenađenjima. Vrlo je moguće da vas 17. februara pozove osoba kojoj se već neko vreme dopadate, a vi ćete sa zadovoljstvom prihvatiti poziv za izlazak. Možda nije na pomolu sudbinska ljubav, ali barem ćete se lepo zabaviti.

[adsenseyu1]

BIK

Pripadnici ovog znaka će na samom početku meseca shvatiti koliko su im ljubav i romantika važni u životu. Mars 3. februara ulazi u vaš znak i on će vam dati dovoljno energije i hrabrosti da budete strastveni po pitanju ljubavi i života uopšte. Već oko 6. februara pomislićete kako ste ispunili sve svoje sentimentalne i profesionalne snove, ali vrlo lako se može ispostaviti da ipak živite u iluziji. Oko 19. februara imaćete dovoljno odlučnosti da sa partnerom popričate o svojim ličnim potrebama.

Slobodni Bikovi bi vrlo lako mogli da se upuste u flert sa nekim iz svog prijateljskg okruženja. Iako će vam se činiti da je ta osoba odlična prilika, vrlo brzo može se pokazati da ste u zabludi. Koliko god ta osoba šarmantna i zavodljiva bila, pokušajte da je testirate ne biste li uvideli da li je zaista spremna za ozbiljnu priču. Ako nije, presecite odmah jer će se već od 24. februara pojaviti nekoliko osoba koje  će se silovito boriti za vašu naklonost.

BLIZANCI

Zauzeti pripadnici ovog znaka u februar ulaze sa određenim problemima u svom emotivnom odnosu. Iako ćete dosta razmišljati o tome kako da rešite postojeće stanje, sve više ćete se pitati da li ljubav postoji samo u knjigama. Raspoloženje će vam popravljati česti susreti sa prijateljima, naročito od 6. do 14. februara. Posle tog perioda lagano ćete prestati da poimate ljubav kao isključivo idealističku pojavu i shvatićete da partnera morate realno da sagledate i kao takvog ga i prihvatite. Jedino rešenje se krije u otvorenom razgovoru sa vašom voljenom osobom, najbolje posle 15. februara, kako biste saznali šta očekujete jedno od drugog.

Slobodnim Blizancima će tokom ovog meseca konačno početi da se ostvaruju snovi. Iako ćete biti izuzetno popularni među suprotnim polom tokom celog februara, tek oko 28. bi mogla da naiđe osoba koja će zaokupiti vašu pažnju. Ukoliko uspete da na startu suzbijete svoju impulsivnost, veliki su izgledi da vas očekuje jedna lepa romantična priča.

RAK

Zauzeti Rakovi mogu da očekuju povremene nalete niskog samopoštovanja između 7. i 26. februara, kada Merkur prolazi kroz Vodoliju. Iako često mislite da morate da igrate po partnerovim pravilima kako bi vam odnos funkcionisao, vaš ego će doživeti podsticaj ok 25. februara. Zbog Marsa u Biku od 3. februara odbacićete sve inhibicije i počećete da uživate u seksu mnogo više no inače. Umesto da imate previsoka očekivanja, prihvatite ono što imate sada i ovde tako da će vam život biti mnogo lepši. Pojedini pripadnici ovog znaka koji već neko vreme nisu zadovoljni svojom emotivnom vezom imaće prilike oko 27. februara za susret sa osobom koja će ih pomeriti iz mesta. Možda je to upravo znak da treba da nastavite dalje bez sadašnjeg partnera.

Solo Rakvi imaju velike šanse da upoznaju neverovatno šarmantnu i intrigantnu osobu na nekom putovanju. U svakom slučaju, februar je period u kojem će vaša avanturistička priroda doći do izražaja, uživaćete u flertu, naročito od 4. februara i biće mnogo prilika za nove emotivne priče.

LAV

Zauzetim pripadnicima ovog znaka februar će biti u znaku borbe za ponovno osvajanje srca svog para jer će imati konkurenciju. U nekim slučajevima čak neće ni biti treće osobe već će jednostavno zahladneti odnosi a Lav će poželeti da svojoj ljubavi povrati stari sjaj. Već oko 19. februara možete očekivati strastvene momente sa vašim partnerom a oko 26. sledi potpuno povezivanje tako da ćete izaći kao apsolutni pobednik u vašoj borbi. Ipak, neki od Lavova koji su u ozbiljnoj vezi će se naći pred iskušenjem oko 27. februara, a samo od vas zavisi da li ćete ostati odani vašem partneru.

Slobodni pripadnici ovog znaka tražiće novu ljubav među osobama koje razumeju njihovu impulsivnu prirodu. Poželećete da pored sebe imate nekog ko vam je odan i posvećen, a velike su šanse da takvu osobu pronađete u znaku Ovna ili Strelca. Ipak, mučiće vas određene sumnje ali njih ćete razrešiti do 26. februara.

DEVICA

Device u vezi ili u braku će tokom februara imati naglašenu avanturističku crtu i želju za isprobavanjem novih stvari, što možda neće uvek naići na razumevanje njihovih partnera. Zbog Sunca u Ribama od 19. februara možete očekivati mnoštvo romantičnih momenata sa voljenom osobom, ali morate da shvatite da neće uvek biti sve idealno kako vi očekujete. Oko 27. februara, pod uticajem Merkura i Urana, neretko ćete početi da nepotrebno sumnjate u sebe i smatraćete da niste odgovarajući za svog partnera. Ipak, dobro se zamislite i shvatićete koliko ste zapravo sjajna osoba koja može mnogo da pruži drugima.

Slobodne Device će ovog meseca biti više raspoložene za čulna zadovoljstva i zabavu nego za ozbiljnu vezu. Imaćete mnogo prilika za flert i pronalaženje osobe koja želi isto što i vi u datom trenutku, a velike su šanse da na odgovarajuću naiđete posle 15. februara. Poprilično ćete uživati, a ko zna, možda vremenom vaš odnos i preraste u nešto ozbiljnije…

VAGA

Zauzeti pripadnici ovog znaka će početkom februara biti izuzetno inventivni i priređivaće svojoj drugoj polovini romantična iznenađenja, naročito oko 4. februara. Bićete izuzetno spontani i smeli tako da ćete zajedno uživati u brojnim strastvenim trenucima. Pojedine Vage imaće utisak da im jedna osoba sa posla šalje neodređene signale ili da se čak poigrava njihovim emocijama, što će biti dobar test da se preispitate da li vam je zaista stalo do partnera u onoj meri u kojoj mislite da jeste.

Slobodne Vage mogu da očekuju da se oko 20. februara pojavi osoba kojoj se odavno sviđaju, samo ona nije ranije imala hrabrosti da vam priđe. Naravno da će vam ta pažnja prijati pa je vrlo moguće da se ubrzo ta priča razvije u nešto konkretnije. Do 27. februara pokazaćete vaše zavodničke sposobnosti tako da nema šanse da vam odoli.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

Zauzete Škorpije će se dobrim delom februara pozabaviti time da li je emotivni odnos u kojem su ono što zaista žele. Razmišljaćete koliko se partner uklapa u vaš stil života, da li sa njima možete da delite sve a oko 9. februara mogli biste da ga iznenadite ozbiljnim razgovorom na tu temu. Ipak, nemojte smetnuti s uma da se možda on oseća pomalo neprijatno zbog svega što gurate pod tepih i da ne može uvek da shvati vašu potrebu za kontrolisanjem svega. U prvoj polovini meseca više ćete se voditi razumom dok ćete se u drugom  više posvetiti seksualnom uživanju.

Slobodne Škoprije će delovati poput magneta na suprotni pol, naročito od 6. februara. Ukoliko budete pribrani i sa dozom misterije, potpuno ćete očarati osobu koja vas je zaintrigirala. Ipak, nemojte odmah idealizovati novog partnera jer iako vam se možda učini da bi on mogao da bude prava osoba za vas, oko 20. februara su moguća veća sukobljavanja između vas.

STRELAC

Za pripadnike ovog znaka koji su u vezi ili u braku februar bi mogao da bude vrlo turbulentan mesec. Na samom početku, tačnije oko 6. februara, poželećete da budete ravnpravni u svom odnosu po pitanju svih odluka i planova. Iako će se načelno druga strana složiti sa tim, već oko 20. februara vaša voljena osoba poželeće da vas kontroliše a vi ćete hteti da se na kratko razdvojite kako biste imali vremena da razmislite o svemu. Vaš avanturistički duh ne dozvoljava da vas neko sputava ili da vam šefuje. Ipak, stvari će se preokrenuti oko 25. februara u vašu korist tako da će se ove prolazne trzavice, izazvane ljubomorom, dobro završiti.

Slobodni Strelčevi bi mogli da dobiju primamljivu ponudu od nepoznate osobe oko 6. februara i nipošto ne bi trebalo sa je odbiju. To vam je upravo i potrebno, da se ponovo osetite živima, makar i na kratko. Pod uticajem Venere bićete krajnje neodoljivi pa maksimalno iskoristite period oko sredine meseca.

JARAC

Jarčevi u vezi bi mogli da dožive neprijatno iznenađenje jer će partner početi da biva prezahtevan oko 13. februara. Iako vam je stalo do njega, ipak svoje potrebe stavite na prvo mesto i razmislite šta vas lično čini srećnom. Samo budite smireni i razboriti pa će se pravo rešenje nametnuti samo od sebe. Jarčevi u braku bi mogli oko 20. februara da donesu važnu odluku koja se tiče zajedničke budućnosti, a koja bi mogla da pomogne da se vaši davnašnji snovi konačno ostvare.

Slobodni Jarčevi će biti izuzetno harizmatični i imaju veliku šansu da privuku neku osobu sa posla, naročito oko 8. februara. Ipak, ne zalećite se već ostavite dovoljno vremena da se bolje upoznate. Dosta ćete razmišljati o tome da više nema vremena da živite prema očekivanjima drugih već da želite da dokažete kako ipak najbolje znate šta je najbolje za vas, u ljubavi naročito.

VODOLIJA

Zauzeti pripadnici ovog znaka će u februaru morati da popričaju sa partnerom o svojim osećanjima, kao i o planovima za budućnost. Koliko god da cenite svoju nezavisnost, ipak ne možete sve sami jer vam je neophodan oslonac i savet druge osobe. Morate biti iskreni i otvoreni prema vašoj voljenoj osobi ako želite da vam odnos uspe, jer morate da shvatite da posvećenost i nezavisnost ne moraju uvek nužno da se potiru. Oko 22. februara mogli biste ozbiljno da počnete da sumnjate u sebe ali samo nedelju dana kasnije vratićete se na pravi put, kada ćete partneru pokazati koliko ste prisebni i samouvereni.

Slobodne Vodolije imaće potrebu za avanturom oko 6. februara. Malo kasnije, pod uticajem Merkura i Urana, bi mogla da počne da vam se sviđa osoba za koju ste ranije smatrali da nikako ne dolazi u obzir kao eventualni partner. Ovo je dobro vreme da razmislite da li vaše prethodne veze nisu uspele zato što ste bili prezahtevni prema bivšim partnerima i da izvučete pouku za budućnost.

RIBE

Ovo bi mogao da bude krajnje interesantan mesec za sve pripadnike ovog znaka, bilo da su sami ili u paru. Zauzete Ribe će se od 6. marta osećati spremno da progovore o svim stvarima o kojima su do sada ćutale, kao i o svojim planovima, samo povedite računa kome se poveravate. Pojedini pripadnici ovog znaka bi mogli konačno da donesu odluku da li i dalje žele da žive u senci svog partnera ili će se konačno zauzeti za sebe. Poslušajte svoje srce jer se tamo kriju svi odgovori. Ostale Ribe će biti raspoložene za romantiku i seksualne fantazije, a mnogi od vas će se iznova zaljubiti u svog partnera dok će on u vama otkriti neki sasvim novi sjaj.

Slobodne Ribe će dobar deo meseca provesti u maštarijama, a onda ih očekuje iznenadno zaljubljivanje oko 20. februara. Osetićete takvu bujicu emocija koju niste odavno i potpuno ćete opčiniti novog partnera.

(Izvor: HorusHoroscope.com / BesnoPile.rs)