Kompletan ljubavni horoskop od 16. do 31. maja 2018: Sumnje prolaznog karaktera, ali i uživanje sa partnerom i nove romanse na pomolu obeležiće ovaj period (ASTROLOGIJA)

vodolija

Foto ilustracija: Pixabay

 Saznajte koliko ćete sreće imati u narednih 15 dana, piše Ehoroskop.

OVAN

Povremeno će dolaziti do malih prolaznih zatezanja u emotivnim odnosima. Uz dovoljno ljubavi i takta naći ćete kompromis. Jednostavno budite ono što jeste. Budite prirodni, pristupačni i s verom u svoju veštinu diplomatije.

BIK

Imaćete sjajnih ideja kako da osvežite svoj ljubavni život. Povedite se za njima, bićete srećniji. Vaši ljubavni apetiti će rasti iz dana u dan. Gledaćete da što više vremena provedete s voljenom osobom ili ako ste sami, s društvom.

Pročitajte i  Ne preduzimajte ništa pre 28. aprila 2018: Izuzetno napet kvadrat Merkura i Saturna napraviće vam priličnu zavrzlamu na svim životnim poljima

NEVERICA: Imala je račune za struju i po 400.000, za policiju je to bio znak da NEŠTO NIJE U REDU (INFO)

BLIZANCI

Dvoumićete se između potrebe za samoćom u kojoj sagledavate dublje stvari i želje za izlaskom među ljude s površnim razgovorima. Ipak, ako dobijete poziv za izlazak, prihvatite ga i izađite među ljude. Vreme je za takvo nešto.

RAK

Na svaki način vi ćete se truditi da  zavodite. Ponekad nećete znati koga, jer ste malo zbrkani. Odredite svoju metu. Ipak, ako vidite da vam baš i ne ide u ljubavi, vi se povucite i pričekajte bolje dane. Zvuči jednostavno.

Pročitajte i  Poruka Venere u Blizancima za svaki horoskopski znak: Otkrijte da li će vam ljubav, posao, pare ili zdravlje biti prioritet do 19. maja 2018. godine

LAV

Nećete ulaziti u rasprave zašto je nešto takvo kakvo jeste, jer i sami znate da će proći. Mirom ćete održavati status quo. Svima oko sebe poželećete dobru zabavu, a vi ćete se skloniti u svoj svet intimnosti, bilo sami, bilo u paru.

DEVICA

Osoba s kojom radite daće sve od sebe da vas malo bolje upozna. Možda će pokušati da vam se približi, dok ćete vi celo vreme tražiti nešto skriveno, neopipljivo, suptilno. Vodićete se svojom inuticijom.

meda

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VAGA

Pokušaćete da budete ljubazniji prema voljenoj osobi, a to će doneti i neka poboljšanja u vašem odnosu. Partner će vam stoga pokazati svoju osećajnost i osetljivost. Na vama je da to prihvatite i da pokažete ljubav.

ŠKORPIJA

Kako vam još uvek ne dolaze prave reči, uspećete da pokažete ljubav na neki drugi način. Ni ne treba uvek pričati. Manje neraspoloženje biće povezano s težnjom da neko od vas dvoje dominira u odnosu.

STRELAC

Malo ćete se dublje zamisliti o svojim emotivnim potrebama i upoređivati to s onim što dobijate. Bićete snažni i sigurni u sebe, ali ćete emocije ipak pokazivati sa zadrškom. Za to nemate razloga.

JARAC

Balansiraćete između potrebe za samoćom i atraktivnih poziva za izlaske. Povedite se za unutrašnjim glasom. Jedan izlazak biće dobar, a tu će biti i mali izazovi povezani sa stilom zabave i ishrane.

Pročitajte i  Poslednji dani Urana u Ovnu donose haos pa olakšanje: Sve rane iz prošlosti konačno će prestati da bole od 16. maja 2018.

VODOLIJA

Ono što će nedostajati u vašem privatnom životu vi ćete uspešno nadomestiti svojom maštom. Ipak, ne preterujte u sanjarenju jer bi vam poneka dobra prilika mogla izmaknuti. Dani će biti promenljivi, a vi treba da budete budni.

SVEGA 10 ODSTO LJUDI MOŽE DA REŠI OVU MOZGALICU: Koliko je ŠIBICA na stolu?

RIBE

U emotivnim pitanjima oslanjaćete se na svoje prijatelje. Oni će vas uputiti kako ići dalje. Kad krenete u akciju vaše samopouzdanje biće nakratko poljuljano, ali brzo ćete uvideti da vas druga strana zaista voli.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: ehoroskop.net/ astrosudbina.com)