Kompletan ljubavni horoskop od 1. do 15. maja 2018: Škorpija na meti udvarača, Jarac spreman na sve, Bik ima više prilika za kombinaciju (ASTROLOGIJA)

pas

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će zvezde biti naklonjene prema vašem emotivnom životu tokom prve polovine maja 2018. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Potreba za deljenjem svega što vas snađe biće jaka, ali će partner biti rezervisan prema vama. Odredite dokle možete da idete. Oni koji još traže srodnu dušu biće originalni u udvaranjima.

BIK

Ono čega trenutno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspevati da nadomestite svojom maštom. Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za lepa poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu.

‘JA SAM SE SAMO VRATIO’: I, tako se mladić Sulejman Muratović prekrstio i postao Dušan Obrenović (VIDEO)

BLIZANCI

Osećaćete se kao da se ne možete uhvatiti za ništa što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako da bolje izražavate emocije. Rado ćete prihvatiti takav njegov stil.

RAK

Zbrku koja će nastati u komunikaciji između vas i voljene osobe rešavaćete iskrenim zagrljajima bez reči. Oni u stabilnim vezama shvatiće da je najbolje da jednostavno vole bez previše reči. Samci neka naklonost pokažu delima.

LAV

Postajete sve manje zadovoljni situacijom. Želite je poboljšati čim pre, ali to ne ide preko noći. Neki će prihvatiti činjenicu da treba krenuti ispočetka, drugi će se još živcirati, a treći će biti ravnodušni.

DEVICA

Doći će do blažeg prolaznog nezadovoljstva u odnosima. Vi ćete biti za nešto novo, a partner će biti za sigurne opcije. Mudriji među vama prihvatiće postojeću situaciju kao prolaznu i privremeno smanjiti svoja ljubavna očekivanja.

VAGA

Povlačićete se u sebe i skrivaćete svoja osećanja, premda vam to neće doneti zadovoljstvo. Najbolje je biti strpljiv i smanjiti svoja ljubavna očekivanja. Uspeh će biti i samo izbegavanje svađe.

ŠKORPIJA

Oni u vezama opet nalaze zajednički jezik. Oni koji još traže srodnu dušu verovatno će biti meta nečijih udvaranja koja će im biti zabavna i ugodna. Moguće je da vam se iznenada javi neko s posla i pozove vas da izađete.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

STRELAC

Neki će se okrenuti maštanju ili će aktivirati jednu platonsku ljubav. Potrudićete se da budete pristojni i ljubaznim ponašanjem prevazilazićete prazinu u emotivnim odnosima. Kad je već tako, najbolje je ne ulaziti u jalove rasprave.

JARAC

Otvoreni ste za sve ljubavne prilike kojih neće nedostajati. Istovremeno se u vama rađaju posebni seksualni zahtevi. Malo ko će moći da vam odoli. Biće strasti, erotike i zadovoljstva. Bićete zaigrani, kreativni i spremni na sve.

VODOLIJA

Ako na svoje emotivne odnose gledate kao jednu vrstu mučenja, tako će vam i biti. Pokušajte da prihvatite kritike s humorom. Pomoći će izlazak i dobar provod. Nastojte da se opustite i dobro zabavite.

RIBE

Svojom sentimentalnošću iznenadićete voljenu osobu. Ona će ovog puta biti u poziciji zaštitinika. Još se niste ohladili od prošlosti, a već vam se slažu situacije novih ljubavnih prilika. Budite smireni.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: ehoroskop.net/ astrosudbina.com)