Kompletan ljubavni horoskop do kraja 2019. godine: Astrologija otkriva šta sve horoskopske znake očekuje na ljubavnom planu!

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ostalo je još malo do kraja 2019. godine, saznajte na vreme šta vas čeka

Ovan

Ukoliko ste trenutno sami, ne očajavajte jer vam period od kraja oktobra do polovine novembra može biti plodan kada su u pitanju ljubavni odnosi.

 Jedini bolan period za vas će biti pred kraj godine kada ćete ili prekinuti (ako ste u vezi) ili napraviti neki veliki korak u životu, ali to je zapravo dobra vest jer će označiti nove prilike već od samog početka 2020. godine.

Bik

Šarmantnim Bikovima je ovo leto bilo inspirativno baš za sve, a Venera koja vlada u ovom znaku do 1. novembra nateraće da konačno priznate ili objavite da ste zaljubili. Ovo može biti i početak braka ili neke ozbiljnije veze, a za osobe koje su već duže vreme zauzete oznaćiće jedno lepo razdoblje u kome mogu planirati šta god žele, jer će im doneti aspolutno sve pogodnosti. Jedino vodite računa o ljubomori i da do kraja godine ne upropastite prilike, jer Pluton koji vlada vašim partnerstvom ume da zakomplikuje i čini vas nesrećnim.

PROBALI STE? Informacije koje vam donosimo ne zna 95 odsto ljudi, a mogu vam, i bukvalno, spasiti život! (INFO)

Blizanci

Ako priželjkujete već duže vreme da vas pogodi ljubavna strelica i izazove u vašem životu nova događanja, romantična Venera će se za to postarati i do polovine novembra bićete na sedmom nebu.

Jedini problemi na ljubavnom nebu mogu se javiti od 16. novembra kada ćete imati više izazova i moraćete da se odlučite da li želite miran i harmoničan odnos ili ćete dozvoliti i trećoj osobi da vam se uvuče u odnos. Za one koji su u vezi idealan period u ljubavi biće decembar, kada ćete zadovoljni i srećni ubirati plodove vaše srećne ljubavi i spremni ući u novu godinu.

Rak

Dragi Rakovi, ne brinite, ako do sada u ljubavi vam ništa nije išlo po planu. Vaše srećno dobra tek dolazi.

 S obzirom na to da je Saturn ove godine u vašoj kući braka imaćete potrebu da se skrasite. Pogotovo će vam kraj godine biti naklonjen kada ćete zadovoljno uživati u naručju svog partnera. Jedino na šta treba da obratite pažnju jesu želje vašeg partnera. Saslušajte ga, ne mora uvek biti po vašem. Za sreću je ipak potrebno dvoje.

Lav

Iako se čini da Lavovi drže sve konce u svojim rukama, do kraja godine biće turbuletno, ali mlad Mesec do polovine decembra donosi vam priliku da upoznate nekom zanimljivog i neodoljivog. Od 22. decembra pa do kraja godine će biti vaš period kada će vam neke stvari biti mnogo jasnije, bićete svesnije kakvog partnera želite i pta želite od svoje veze. Do prvih zimskih dana usporite kada je ljubav u pitanju, razmišljajte, analizirajte ili jednostavno uživajte u singl statusu i zavodite.

Devica

Drage Device, vi uvek nešto čekate i razmišljate i nikako da se prepustite i budete spontane. Zato će vas Mars od septembra do novembra naterati da kažete DA ljubavnim izazovima i da se prepustiti osećanjima. Od polovine novembra mogu se javiti neka stara osećanja i strasti prema osobi iz prošlosti koja je s razlogom poslata u vaš život. Možda je to znak da treba da je pustite ili da zauvek zatvorite neka vrata za sobom. Sami ćete znati šta je najbolje kad za to dođe vreme.

IZNENADIĆETE SE: Korist od praška za pecivo (INFO)

Vaga

Neodljučnim Vagama sledi period kada će biti još neodlučniji. Uran vlada vašom kućom za partnerske odnose doneće vam brojna iznenađenja, a vi dobro razmislite koga ćete izabrati i potražiti. To je vaša odluka i zvezde se neće mešati u nju, ali od izbora će zavisiti i dalji razvoj situacije. Izbegavajte važne odluke (poput braka) do polovine novembra. Tako nešto je bolje odložiti do naredne godine, jer što je brzo to je i kuso, tar ne?

Škorpija

Zahtevne Škorpije očekuju previše od svog partnera, pa će imati i takve zahteve ovog leta, ali Neptun im neće ispunite sve želje i prohteve. Baš suprotno, biće turbuletno i zanimljivo, ali do sredine novembra situacija će se smiriti i moći će hladne glave da razmisle. Izbegavajte bilo kakve ozbiljnie ljubavne odluke od sredine oktobra do novembra.

Strelac

Jupiter će po prvi put u poslednjih dvanaest godina ući u kuću Strelca i to će biti početak dobre faze kada ćete moći da planirate i uživate u svom ljubav statusu. Takođe, strasti će se smiriti i konačno ćete uživati jedan na jedan sa svojim partnerom bez turbulentnih situacija.

Jarac

Venera vlada područjem za upoznavanje kod Jarčeva i ove godine im je donela ili nekog iz prošlosti ili će ih u narednom periodu naterati da otvore srce nekoj osobi koja se zaista trudi oko njih. Ukoliko su još uvek sami, to neće biti zadugo jer su ima aspekti takvi da sami neće ući u 2020. godinu. Jedino oktobra do 16. novembra nije dobro vreme za veća ljubavna planiranja.

horoskop

pixabay

Vodolija

Do 8. novembra vaš ljubavni život biće ispunjen romantičnim avanturama i nema šanse da u narednu godinu uđete singl jer su vam sve zevzde naklonjene. Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku, onda ćete imati neke divne planove, a možda i proširenje porodice. Jedino upozorenje za sve znakove je da od oktorba do sredine novembra ne pravite neke velike i bitne planove.

Ribe

Drage romantične Ribe, od 7. do 23. novembra idealno je vreme da planirate  budućnost sa svojim partnerom. Ako ste sami, izbegavajte sastanke do 29. oktobra, i od polovine novembra do 6. decembra.

   

(Dnevne.rs /Izvor: Cosmopolitan)