KOMPLETAN HOROSKOP za vreme vladavine STRELCA od 23.11. do 21.12. (POSAO, LJUBAV, ZDRAVLJE)

znak

Foto: abc.amarilisonline.com

Saznajte šta vam predviđaju zvezde u periodu vladavine horoskopskog znaka Strelac od 23. novembra do 21. decembra, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje...

OVAN (21. 3. – 20. 4)

Posao

Promene koje već dugo priželjkujete, moći ćete uskoro i da sprovedete. Potrebno je da povučete još neke poteze, pre nego što odlučite gde, šta i kako dalje u karijeri. Vaša vladajuća planeta Mars je u Vagi, tako da ovaj mesec nije baš povoljan za realizaciju planova. Vodite računa jer možete da imate problem s papirima i ugovorima. Ovo je dpbar period za inovacije i poslove u vezi distribucije i posredništva. Pokušajte da se sada ne zadužujete, jer ćete kasnije teško vratiti novac. Do 5. decembra mogući su problemi u komunikaciji, nećete da saslušate savete drugih već impulsivno donosite odluke koje mogu loše da se odraze na posao. Priče i ogovaranja mogu prouzrokovati problem s nadređenima. Posle 2. decembra očekujte bolje poslovne ponude i putovanja.

Ljubav

Konačno možete da budete emotivno zadovoljni, na svakom koraku vas obasipaju komplimentima, privlačite pažnju suprotnog pola gde god da se pojavite. Dugo maštate o vezi iz snova i želite da se zaljubite, pa iskoristite tranzit Venere i Marsa u vašem polju partnerstva. Prijatelji vas mogu upoznati sa zanimljivim ljudima. Bićete u prilici da obnovite veze sa osobama koje dugo niste videli i prijatno će vas iznenaditi njihova reakcija na vas. U ovom periodu najmanje dve osobe će vam se dopasti ili udvarati, pažnja starije vam više imponuje. Ako ste prekinuli vezu, možete da je obnovite do 14. decembra, ali i dalje postoji problem u komunikaciji. Slobodni Ovnovi mogu se vratiti starim ljubavima, posebno ako je prekid bio nagao i buran. Želite da pokušate ponovo, povoljan uticaj Saturna pokazuje da je to moguće. Uspećete ako ste naučili da morate da promenite sebe, a ne samo drugoga.

[adsenseyu1]

Zdravlje

Pojačana nervoza i sklonost ka povredama. Problem sa urinarnim traktom zbog bakteriološke infekcije, manje smetnje sa vidom.

BIK (21. 4. – 21. 5)

Posao

Nadređeni od vas mnogo očekuju i imate utisak da su stalno nezadovoljni. Nije im lako jer su i oni pod pritiskom viših instanci, pa se nezadovoljstvo na poslu prenosi u krug. Više nego ikad priželjkujete promenu radnog mesta, očekujte konkretnije predloge i to preko prijatelja. Vaš vladar karijere i uspeha Saturn, u ovom periodu pravi povoljne aspekte sa Venerom, pa možete da uspešno realizujete ono što već duže vreme planirate. Finansijska situacija je još nestabilna, možete imati neočekivane troškove, što će vam uneti nervozu i nemir. Ipak, sada imate i šansu da neočekivano zaradite kroz honorarne poslove. Ne budite lenji, zasučite rukave jer će ti poslovi doneti novac. Pojedini Bikovi će se zaposliti preko veze, a oni koji nemaju nekoga da ih protežira, neka traže posao u oblasti spoljne trgovine, proizvodnje, zabave. Velike su šanse da se dogode pozitivne promene u karijeri posle 10. decembra, naročito kroz saradnju sa stranim partnerima.

Ljubav

Hitno morate da donesete odluke u vezi emotivnog života. Ako ste u braku, izbegavajte sukobe, partner je svadljiv i nepromišljen, a vi to tumačite kao tvrdoglavost i sebičnost. Bikovi koji su u paralelnoj vezi trebalo bi da se čuvaju jer mogu biti otkriveni. Priželjkujete promene, vezu i partnera koji vas ispunjavaju. Nervoza i nesuglasice kvare porodičnu atmosferu. Razmišljate o vezi sa atraktivnom i strastvenom osobom, sa kojom ste već neko vreme u kontaktu. Možda je među vama bilo i flertovanja, ali niste išli do kraja. Slobodni predstavnici znaka će da uđu u vezu punu strasti, koja ih može potpuno promeniti. Neće moći da kontrolišu osećanja, već će im se prepustiti. Druga polovina decembra je značajna na ljubavnom planu.

Zdravlje

Nemate vremena za spavanje, povremene glavobolje, oscilacije krvnog pritiska i stomačne tegobe.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6)

Posao

U drugoj polovini decembra, kada Merkur ode od Saturna, potražite bolju soluciju na poslovnom planu jer će tada stizati i nove ponude. Moguć je prekid saradnje sa nekim osobama, jer ne želite više da ispravljate tuđe greške. Vodite računa i o ogovaranju žena na radnom mestu, jer vam to može uzrokovati probleme. Pokrenuli ste neke projekte, ali još zavisite poslovno i finansijski od nekog ko vam je bitan za to što radite. Manji priliv nova rešava manje probleme, ali vi očekujete veći novca, možda da vam neko vrati stare dugove. Potrebno vam je više slobodnog vremena kako biste završili ono što ste naumili. U ovom periodu ćete isrpljivati na poslu, radićete uporedo mnogo stvari i neće va, bitio lako. Ipak, na duže staze će vam se taj trud isplatiti.

Ljubav

Nezadovoljni ste ljubavnim odnosom, nakupilo vam se sve i želite da znate na čemu ste u vezi. Ako partner nešto uskoro ne preduzme, odlučili ste da zauzmete drugačiji stav. Obnovili ste kontakte sa nekim osobama iz prošlosti, tako da vam je i to pomoglo da shvatite šta želite. Pojedini Blizanci su u iskušenju da uđu u tajnu vezu ili flertuju. Umorili ste se od toga da preuzimate inicijativu. Posle 16. decembra ćete pričati sa partnerom i taj razgovor će biti produktivan, omogućiće rešavanje problema koji vas muče. Slobodni predstavnici znaka imaju osećaj da se vrte u začaranom krugu. Mnogo očekuju, a ništa konkretno im se ne dešava. Slede im nova poznanstva, ali se sve svodi na komunikaciju i povremeni kontakt. Ipak, još nije period za ozbiljniju emotivnu priču. Možda ćete imati mogućnost da birate između dve osobe.

Zdravlje

U prvoj polovini decembra skloni ste povredama zbog nepažnje. Učestale glavobolje, mučnina i nesanica, pad krvne slike.

RAK (22. 6. – 22. 7)

Posao

Više ćete biti na putovanju nego u firmi zbog profesionalnih obaveza, a u ovom periodu može da se dogodi i da morate da preuzmete poslove kolega koji su odsutni. Lakše će vam biti posle 5. decembra, kada dobijete pomoć od saradnika. Ipak, budite oprezni kod poverljivih poslovnih situacija, da vas neko ne prevari ili izigra vaše poverenje. Možete se naći u neprijatnoj situaciji ili osloniti na pogrešne osobe, ali vi ćete biti odgovorni za posledice. Konačno vam stižu plodovi rada, od sredine decembra ćete se izboriti za novac koji je davno trebalo da stigne. Dobar period za one koji rade sa naftom, gasom, lekovima i kozmetikom. Imate šansu da napredujete i osamostalite se u poslu. Do 17. decembra pazite šta potpisujete i dogovarate.

Ljubav

Početak decembra ne donosi lepe vesti, možete se razočarati u vezi jedne osobe. Druga polovina meseca je mnogo bolja, upoznaćete nove ljude, više ćete izlaziti i družiti se. Na poslovnom putu možete privući pažnju suprotnog pola. Ipak, ovaj period je tek zahuktavanje, najbolje deo i prava dešavanja na ljubavnom planu vam tek predstoje. Ako uđete u tajnu vezu sa osobom koja je zauzeta, to će biti kratkotrajno. Pravu osobu možete sresti u nekom kafiću. Predstoji vam susret sa osobom koja ima izraženu crtu humanosti ili joj je takav posao, a kojoj ćete dozvoliti da na neki način dominira nad vama, pre svega intelektualno. Tom odnosu u početku možda nećete davati na značaju, što je dobro za vas, jer će se druga strana potruditi da pridobije vašu pažnju i naklonost.

Zdravlje

Osetljivi su grlo i sinusi. Manji problemi sa kičmom, pazite da ne istegnete ligamente.

[adsenseyu1]

LAV (23. 7. – 23. 8)

Posao

Predstoji vam period stabilizacije na poslovnom planu, iako još postoje kočcnice koje vas sputavaju, naročito ako zavisite od ženske osobe. Komunikacija sa saradnicima je otežavajuća, a nesuglasice mogu da uzrokuju probleme. Ipak, druga polovina decembra donosi preokret, nove mogućnosti i proširenje saradnje sa osobama iz drugog mesta i starim partnerima. Privatnici bi novac mogli da ulože u sređivanje prostorija i poboljšanje uslova rada, jer je to sada neophodno. Nećete na vreme dobiti planirani novac ili onaj koji već dugo očekujete. Početkom decembra može doći do sukoba sa saradnicima, a to može dovesti i do prekida ugovora. Oni koji žele da karijeru nastave u inostranstvu, mogu da očekuju povoljne dogovore.

Ljubav

Ako ste u vezi ili braku, u ovom periodu posvetićete se partneru i porodici. To vam je inače prioritet, iako to ne pokazujete uvek. Mogući su problemi u porodici, zbog čega ćete morati da skratite spisak poslovnih obaveza. Takođe, očekuju vas češći susreti i posete rođacima i prijateljima u novembru i decembru. Slobodni predstavnici znaka mogu da upoznaju zanimljive osobe preko prijatelja, putem poslovnih kontakata i na raznim druženjima. Možda razmišljate o nekome iz prošlosti i u dilemi ste da li da obnovite kontakt? Ako to uradite, neće vas dugo držati. U ovom periodu više ćete da flertujete nego da uradite nešto konkretno po pitanju veze.

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom i zglobovima, povremene aritmije. Moguća je povreda ramena i stomačne tegobe.

DEVICA (23. 8. – 22. 9)

Posao

Iscrpljujete se, pozitivan stav može pomoći da prevaziđete umor ili loše zdravstveno stanje. Skoncentrišite se i uskladite aktivnosti, teško vam je jer imate previše obaveza, ne znate šta ćete pre. Šef će vas provocirati, a početkom decembra se s nekim možete sukobiti na poslu. Ako vas nervira kolega, šef će stati na njegovu stranu. Ako radite sa partnerom, interesi vam se sukobljavaju i može doći do prekida. Nezaposleni imaju priliku da dobiju pokroviteljstvo, zaposle se u akcionarskim društvima ili poslovima vezanim za nekretnine, kao i u menzama, radionicama, prodavnicama, kancelarijama i medicinskim ustanovama.

Ljubav

Ovo je mesec iskupljenja i vraćanja sebi. Vreme kada imate mnogo koristi od molitve i meditacije, ali i vreme lutanja u ljubavi. Neki će samo sanjati o ljubavi. Platonske i tajne veze mogu dati jedno veliko ništa, koga postajete svesni kada dođu teži aspekti. Ideali će se urušiti polovinom decembra, ako ne stojite na čvrstoj podlozi. Početak meseca će biti optimističan, sa velikim idealima i romntičnim snovima. Možete se osetiti kao žrtva izdaje i prevare od virtuelne (imaginarne) voljene osobe. Mnogo realnije je da obratite pažnju na osobu koju ćete sresti u prevozu, na putu ili putem posla, a taj susret može za vas biti fatalan. Nažalost, moguće da je u pitanju stranac. Ipak, ta veza ima više šanse nego sa virtuelnom osobom. Oni u vezi, neka ovaj period iskoriste da stvore lepu atmosferu, uz sveće i vino. Sada se mogu zbližiti sa voljenom osobom, a te lepe uspomene će kasnije evocirati.

Zdravlje

Ne čekajte da se razbolite, može doći do pada imuniteta jer se iscrpljujete. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi, slušajte muziku za opuštanje.

VAGA (23. 9. – 22. 10)

Posao

Očekujte burne događaje, bićete u prilici da nešto menjate u drugoj polovini perioda. Moguća su iznenađenja i neočekivani obrti, jer su Mars i Venera u istom znaku. Držite se po strani i ne komentarišite rad drugih. Odluke donosite tek posle 2. decembra, kada ćete imati podršku partnera, saradnika i autoriteta. Ukoliko imate privatnu firmu, moguće su inspekcijske kontrole, pa obrtatite pažnju na papire. Ako tražite posao, saradnja sa strancima vam ide u prilog, možete sklopiti povoljne dogovore. Novac dolazi preko partnerskih poslova ili kroz poslovne ugovore. Možete postaviti čvršće temelje, što do sada niste uspevali. Kraj jeseni, za neke Vage biće period materijalnog blagostanja, benefita i uspeha u finasijama.

Ljubav

U krugu poznanika možete upoznati i potencijalnog partnera. Iako niste previše komunikativni sa neznancima, sada vam takva osoba može privući pažnju na nekom skupu. Verovatno će se razlikovati od drugih po nečemu upečatljivom, jer je ne biste ni zapazili. Svakako nećete biti usamljeni u ovom periodu, iskoristite sjajne prilike za romansu. Kontakti sa strancima i onima koji žive u inostranstvu su vam dobitne kombinacije. Osoba na koju ste bacili oko možda je bila u braku, ali kreće u separaciju od prethodnog partnera. Oni koji su u vezi imaju problem u porodici, partner se ne dopada vašim roditeljima i morate da pravite kompromise. Zauzeti će biti u dilemi i neizvesnosti, jer se nesuglasice iz prethodnog perioda nastavljaju. Možda će partner više vremena provoditi na poslu da bi dodatno zaradio. Budite oprezniji.

Zdravlje

Povremene glavobolje mozda su uzrok problema sa vratnim delom kicme. Svaki vid preterivanja može doneti zdravstvene probleme.

ŠKORPIJA (23. 10. – 22. 11)

Posao

Dugo očekujete promene na poslu, ali se to ne dešava. Ipak, neke okolnosti vam idu u prilog. Početak decembra može biti naporan, već ste iskusili Marsa u dvanestom znaku i u zavisnosti od natalnih pozicija na njega različito reagujete, ali sve Škorpije će sada imati energiju koju je važno da ispravno kanališu. U ovakvoj situaciji najlakše je kroz rad. Nije vam svejedno što sve morate sami, teret kuće i posla pao je na vaša leđa, ali tako vam Univerzum pomaže. Krenite u akciju, na početku je naporno i trebaće vam mnogo truda, napori će uroditi plodom ako pokušate više puta. I dalje imate probleme sa finansijama, ali ovog meseca lakše s tim izlazite na kraj. Biće i zaostalog priliva novca, na koji niste računali. Možete doći u konflikt sa saradnicima, bićete iscpljeni obavezama. Vodite računa o papirima, da ne zaboravite da nešto zakonski regulišete.

Ljubav

Nemate inicijativu kad su emocije u pitanju, sve prepuštate suprotnoj strani. Ako vam se neko dopada, pokažite da ste zainteresovani. Možda ćete sresti osobu iz prošlosti, sa bivšeg posla ili okruženja, koja će vam opet udvarati. Nećete biti preterano zainteresovani. Želite da imate više slobode u vezi i odnos koji vas neće opterećivati. Neki od vas će se upustiti u tajne veze, naročito muškarci. Oni u dužoj vezi mogu se naći u nepovoljnijoj situaciji sa partnerom i privremeno razdvojiti. Potrebno vam je malo prostora, ali ne očekujte razumevanje od partnera. Ako ste u braku, moraćete da pravite kompromise, a partnerova preosteljivost vam ide na živce. Neke Škorpije mogu planirati porodicu, moguće je začeće. Još niste odlučili gde biste živeli, najlošija ideja je zajednica sa roditeljima. Sami imaju priliku da upoznaju osobu koja će ih fatalno privući ali ima nekoga, ne smeta ako nije u braku.

Zdravlje

Raspoloženje nije na zavidnom nivou, sve će vam smetati. Glavobolje su posledica promene vremena i melahonlije. Povremene nesvestice, proverite krvnu sliku!

STRELAC(22. 11. – 21. 12)

Posao

Promena radnog mesta koja vam je nagoveštena, dobija jasniju strukturu. Neočekivani problemi se uvećavaju a kašnjenje plate sa dugovima koji se gomilaju teraju vas da donesete odluku. Ako ste dugo nezadovoljni, sada imate priliku da promenite ono što nije dobro. Merkur u vašem znaku donosi finasijske probleme, koji će početi da se rešavaju, ali konkretnije poboljšanje očekujte tek u januaru. Ako ste nezaposleni, partner ili neka bliska osoba vam donosi glas o slobodnom radnom mestu. Pružaju vam se prilike u sferi računovodstva, sekretarskih poslova, u izradi reklama, vizit karti i kalendara, zatim medicinske usluge, perionice, zemljoradnja. U narednih nekoliko meseci imaćete potrebu da budete samostalniji u poslu.

Ljubav

Da li je vreme da razmišljate o novoj vezi ili samo o avanturi? Pokrenućete se na ovom polju, više družiti i zabavljati sa prijateljima i poznanicima. U tom okruženju možete da upoznate nekog posebnog. Imate priliku i da ostvarite vezu sa osobom koja vas je nedavno zainteresovala. Ako ste u vezi ili braku, sledi vam preispitivanje odnosa. Obostrano nezadovoljstvo se često završava konfliktom. Ne trudite se da postignete kompromise sada, sačekajte bolji momenat za pomirenje. Skloni ste ljubomori i preuveličavanju situacije. Razmislite o tome da li vam je stalo do partnera ili samo do sebe. Bračni partneri imaju finasijske probleme, pa može doći do uzajamnog optuživanja za nesposobnost. Ipak, sukobi su bezopasni a svađe i pretnje rastankom završiće se pomirenjem u postelji.

Zdravlje

Uskladite svoj ritam i vodite racuna da se ne povredite. Problemi sa kicmom i krvnim pritiskom.

JARAC (22. 11. – 20. 1)

Posao

Krajem novembra počećete napokon bolje da funkcionišete. Do sada nije bilo povoljno na poslovnom planu, ni za potpisivanje ugovora. Finansije se pokreću i stabilizuju se odnosi sa saradnicima. Kontrolišite svoje reakcije. Skloni ste da precenite svoje mogućnosti, pa na kraju završite sa osećanjem preopterećenosti. Uložite dosta napora da ideje sprovedete do kraja. Ako nameravate da menjate posao, imate priliku za to u ovom periodu, ali budite oprezni. Otvaraju se mogućnosti za dodatni ili honorarni posao, pa se više aktivirajte. Oni koji su bez posla, mogu očekivati angažman na određeno vreme, a to može da bude posao vezan za trgovinu, komercijalu ili uslužnu delatnost. Iskoristite šanse koje vam se nude. Pazite šta potpisujete, tri puta pročitajte pre nego što stavite potpis. Polje komunikacija, informacija i kontakata sada je najugroženije. Neke stvari morate da ponovite više puta pre nego što se realizuju.

Ljubav

Duži period vam emotivna strana ne funkcioniše kako želite. Očekujte nove kontakte i udvaranja, a možda ćete biti neodlučni zbog razlike u godinama, ako je partner mlađi od vas. Ostavite dovoljno prostora za sebe i ne uskraćujte emocije. Možete biti u dilemi između stare i nove ljubavi, vreme će brzo pokazati šta je bolje, a posle 12. decembra krenite u pravcu koji vam odgovara. Slobodnima predstoji nezaboravna romansa. Naglašene su strasti, osvajanje i preotimanje. Sve manipulativne tehnike su u igri, pa se čuvajte. Ukoliko ste u vezi koju ste do sada skrivali, postaće javna, hteli vi to ili ne. Ako vam to ne odgovara, budite oprezni jer će se svakako otkriti. Oni u vezi ili braku još su u problemu sa partnerom i trebalo bi da smanje tenzije. Krajem meseca okrenite se partneru i zbližite, ne inatite se.

Zdravlje

Umorni ste i potrebno vam je više energije. Ne rešavajte to većom kolicinom hrane. Možda jedete zbog nervoze, ali bilo bi dobro da smanjite obroke.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2)

Posao

Nije pametno da filozofirate početkom decembra, iako ste na neki način zaštićeni. Osoba na položaju analizira svaki vaš gest i hvalisavost vas može skupo koštati. Budite istrajni u donošenju odluka, imaćete veliki pritisak sa svih strana, od saradnika do pretpostavljenih. Ovo je dobar period za napredak i očekujte nove ponude. I poslovanje sa strancima ili osobama koje su daleko je u opticaju. Ulazak u poslovne partnerske odnose apsolutno je nedopustiv u ovom periodu, makar se suzdržite do momenta kada ćete bolje proceniti osobu koja vam dolazi sa puno entuzijazma, a malo logike. Sve važne odluke ostavite za kasnije. Ako radite u vojsci, proizvodnji, građevini očekujte protekciju i napredak. Nezaposleni mogu tražiti posao u ovom području, a dobiće ga preko veze. Odličan je period za advokate i sve koji verbalno nastupaju. Budite oprezniji u saobraćaju jer postoji nogućnost od kazni, pazite da ne izgubite dokumenta ili bez njih krenete na put.

Ljubav

Planete ljubavi i strasti, Venera i Mars u vašem polju dalekih putovanja i bitnih događanja, ukazuju na to da iščekujete nekoga ko je odavno prisutan u vašem životu, ali je na neki način nedostupan. Vredi li ga čekati ili ne, najbolje da presudi razum, jer Venera voli da obmanjuje. Ako ste slobodni i želite novu emotivnu vezu, u ovom periodu može da se pojavi osoba iz drugog mesta ili inostranstva, a upoznaćete je na nekom skupu ili događaju većih razmera. Sve Vodoliije koje su u vezi ili u braku, trebalo bi da otputuju kako bi osvežili odnos. Pazite se paralelnih veza, jer trenutni aspekti ne mogu da sačuvaju diskreciju, pa se možete naći u centru skandala.

Zdravlje

Mogući su problemi sa ishranom kao i tendencija ka dobijanju na težini. Početkom meseca sve vam prija šta god da pojedete a kako ne kontrolišete unetu količinu brzo će postati vidljivo u obliku jastučića na raznim mestima. Masnoća, zakrčenje krvnih sudova”.

RIBE (20. 2. – 20. 3)

Posao

Očekuju vas poslovi koji zahtevaju mnogo angažovanja i energije. Ipak, nije vam teško da radite ako vidite da to ima efekta i da ćete biti adekvatno plaćeni. Poseban motiv imate kada radite ono što volite. Ne donosite nikakve odluke do 29. novembra, nakon toga ćete imati bolju procenu situacije. Neki raniji dogovori o saradnji i dalje će ostati prazna priča. Kontakti sa osobama na funkcijama mogu doneti nove kontakte i proširenje posla, pa i obnovu stare saradnje i ugovora. Vodite računa o dokumentaciji, možete je izgubiti u žurbi. Timski rad vam je sada najpotrebniji, podelite poslove sa saradnicima. Razmislite i o saradnji sa strancima, čak i iz naujudaljenijh zemalja. Možete imati problem oko naplate dugovanja i nepredviđene troškove. Očekujte pomoć prijatelja. Napeti ste i nervozni, koncentracija je oslabljena i impulsivno reagujete.

Ljubav

Niste previše raspoloženi za partnera, imate druge planove i premoreni ste. Želja da menjate nešto u životu je sve jača, a i i okolnosti vas teraju da to učinite. Oni u dužoj vezi možda će će razmišljati o zajedničkom životu. Ako ste sa osobom prema kojoj ne osećate emocije i strast, razmislite o rastanku. Možda ste spremni za mnogo ozbiljniji odnos, ali sa drugom osobom. Ovo je period kada ćete maštati i o tajnoj ljubavi, a upuštanje u flert sa mlađom osobom podstiče vas da razmišljate o emocijama. Budite društveniji, upoznajte nove ljude. Slobodni bi mogli da se upuste u vezu na daljinu ili u tajnu vezu sa osobom koja ih privlači intelektom, komunikativnošću i razumevanjem. Venera u trenutnom tranzitu daje vam harizmu, privlačnost i tajanstvenost. Možda se ne osećate najbolje ako ste u godinama kada vam je posao na prvom mestu. Ipak, iznenadiće vas strasti koje se neočekivano bude, potreba da osvojite i budete osvojeni, da osećate, dotaknete i probudite se. Za ljubav nisu važne godine ako ste ispunjeni. Postoji mogućnost da do 15. decembra sretnete bivše ljubavi i obnovite kontakt.

Zdravlje

Prilično ste iscrpljeni i treba vam oporavak. Ovaj period donosi česte promene raspoloženja, što će se odraziti na problem sa stomakom, krvnim pritiskom i nesanicom.

(novosti)