KO IMA LEPŠU SUPRUGU? SVI ZNATE JOVANU JOKSIMOVIĆ, A OVAKO IZGLEDA SUPRUGA ŽELJKOVOG BRATA! (FOTO)

zeljko-sasa

ŽELJKO JOKSIMOVIĆ I SAŠA JOKSIMOVIĆ • FACEBOOK / FACEBOOK

Saša i Nevena su u ljubavnoj vezi već 19 godina, što je prava retkost da u današnje vreme.

Oni su počeli da se zabavljaju još tokom srednje škole, a Saša je priznao da bi danas teško našao partnerku da je slobodan.

– Da sam sad slobodan momak, ne znam na koji način bih tražio devojku. Nevena i ja smo iz generacije koja se muvala u Slobino vreme, kad se još verovalo u ljubav i nije bilo silikona, starleta i rijalitija, kao ni fejsbuka i instagrama. Venčali smo se na leto, i bilo je toliko lepo da smo se dogovorili da na svakih deset godina pravimo svadbu – rekao je Saša prošle godine za “Gloriu”.

joksimovic

Foto: Instagram

Nevena je u zajedničkom intervjuu istakla da je najbitnije poštovanje u ljubavnom odnosu. Bez njega ne možete s nekim ni kafu da popijete. Važno je i to da vam je zanimljivo s partnerom.Saša i ja možemo dvadeset dana da budemo zatvoreni negde i da nam ne bude dosadno – ispričala je ona.

Saša je u intervjuu istakao i to da je srećan što je njegova supruga producent, jer smatra da ne bi mogao da funkcioniše sa ženom koja se bavi istim poslom kao i on.

– Da biste se bavili glumom, morate biti malo i ludi. Iz tog razloga znam da nikad ne bih mogao da budem s glumicom – ti lud, ona luda, i na kraju završite u ludnici.A producent je, dok ne poludi, odličan za brak. Jer, Nevena će nas sigurno izdržavati u budućnosti, moliću je da mi nalazi uloge.

Iako je već sad uspešna, nadam se da će postati još uspešnija – rekao je Saša Joksimović.Sašina supruga je osim produkcije završila i Fililoški fakultet, gde je studirala na odseku za nemački jezik.Ona je pravi primer kako danasšnja žena može biti posvećena majka, uzorna supruga i uspešna poslovna žena.

Mnogi hvale Nevenin izgled budući da je negovana i uvek doterana…

     

(Dnevne.rs /Izvor: D.P. pulsonline.rs)