KINESKI HOROSKOP za novembar 2017. godine

slova

Foto: dnevne.rs/Pixabay

Kineski mesečni horoskop za novembar 2017. godine priprema nas na preispitivanja i traži od nas strpljenje.

Mesec Metalne Svinje u godini Vatrenog Petla, od srede 8. novembra 2017. godine uvodi nas u tranziciju ulaskom u zimski period i pripremama za godinu Zemljanog Psa.

Za mnoge znakove ovo će biti mesec preispitivanja. Ne savetuju se žurba i individualizam, preporučuju se strpljenje i timski pristup svim problemima.

[adsenseyu5]

Pacov – novembar 2017.

Tolike ljubavne ponude sigurno će vas zbuniti, ali nezgoda je što ni u jednoj ne vidite svoj ideal. Ako vam ne prija samoća, najbolje je da prihvatite i neki kompromis. Ako možete da čekate, postoji mogućnost da dočekate i pravu idilu iz bajke. Strpljenje i pažljiv pristup ključ su i profesionalnih situacija, jer ćete samo tako moći da predupredite i svoje i tuđe greške.

Bivo – novembar 2017.

Divne, nežne energije obojiće vaš novembar, pa ne propustite taj potez zainteresovane osobe koja zapravo znači poziv na ljubav. Muke s poslom nemojte doživljavati lično, sigurno će turbulencije potrajati čitavog meseca. Najlošija opcija biće da dozvolite svojoj tvrdoglavosti da prevlada, bolje je da date šansu svojoj kreativnosti – ona će vas izvući iz neprijatnih situacija.

“NAKON SVIH OVIH GODINA”: Tajnu krio sve do danas, a ovo je PRAVO IME Alana Islamovića! (VIDEO)

Tigar – novembar 2017.

Nemojte se truditi da proniknete u skrivene želje i ljutnje svog partnera, bolje je da pronađete način kako da razgovorima ublažite situaciju. U komunikaciji je ključ i poslovnog napretka, sigurno je da će se zajedničkim kreativnim naporima doći do zadovoljavajućeg napretka. Timski rad je imperativ, nema tog projekta koji ćete bolje izvesti sami ovog meseca.

Zec – novembar 2017.

Budite ono što ste i ne bojte se ničega. Vaš prirodni šarm zarobiće srca brže nego upinjanje da nekom prikažete svoje najbolje strane. Na poslu vas spotiču teškoće čiji izvor nećete lako otkriti. Šta više, moguće je da problemi uopšte nisu u vašem obimu rada. Nema druge nego da potražite pomoć kolega iz nadležnog sektora, budite oprezni da ne povredite nečiju sujetu.

[adsenseyu1]

Zmaj – novembar 2017.

Zmaj ne bi trebalo da baš ovog meseca vuče vraga za rep, koliko god da ga vuče impulsivnost. Ne žurite ljubavnim stazama, usporite, prestanite da igrate na sve ili ništa. Nema uspeha preko noći, to ćete naučiti i na poslu. Zato se sledećih mesec dana bavite planovima, sitnim uspesima i koracima koji vode ka velikom cilju.

Zmija – novembar 2017.

Mudre Zmije provešće ovaj mesec čekajući dobru poslovnu priliku i pripremajući se za nju maksimalno. Upravo je baš sad dobar period za opraštanje od loših navika i rad na svom ličnom razvoju. Napuštate uhodane obrasce i taj pristup će se pokazati blagotvoran i na emotivnom planu. I put je cilj.

NEPREŽALJENA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA IZ MLADOSTI: Susreo se sa njom posle rata prvi put (FOTO)

Konj – novembar 2017.

Ne otkrivajte svoje planove, ne brzajte. To se odnosi i na vaš profesionalni napredak i položaj, za koje još ništa nije konačno rešeno. Takođe, to je dobar savet i za one pripadnike znaka kojima su jesenje večeri donele leptiriće u stomaku i inspirisala ih na ljubavne stihove. Jeste li to baš vi? Uživajte u trenucima topline i pripremite se da malo strpljivije sačekate lep ishod.

ALEKSA ŠANTIĆ JE NIKADA NIJE PREBOLEO: Nije ni progovorio sa Eminom, a voleo je celog života

Koza – novembar 2017.

Nemojte da vas čudi što se ljudi menjaju, uživajte u magiji transformacije. Baš će ta čarolija pretvoriti poznanika u prijatelja, a prijateljstvo može biti najjači temelj ljubavi. Poslovni planovi su veliki, ali u njihovoj realizaciji biće vam neophodna snažna podrška. Velike su šanse da ćete je dobiti, naročito ako vam se priključi i vaša snažna mreža profesionalnih kontakata.

Majmun – novembar 2017.

Ostavite dovoljno vremena ovog meseca za prijatelje i rodbinu, računajte da nekom može biti vitalno važna vaša pomoć. Sigurno nećete biti zadovoljni ako budete morali da birate između novih planova i stare date reči. Usamljeni Majmuni imaju priliku za prijatno poznanstvo, možda će baš to biti lep način da provedete jesenje večeri. Ne žurite s poslovnim zadacima, moguće su greške.

[adsenseyu5]

Petao – novembar 2017.

Sve dok ne očistite put od starih prepreka, neće se na obzorju ukazati nova ljubav kako hita u vašem pravcu. Ako ste u dugoj emotivnoj vezi, vreme je za otvoren razgovor o problemima koje potiskujete već neko vreme. Upravo ovog meseca imaćete više prilika za to, budite fleksibilni i prihvatite predloge partnera. Za uspešan poslovni mesec ključan je izbor pravog trenutka.

PAZITE UKOLIKO PUTUJETE U OVU EVROPSKU ZEMLJU: Ko zapali cigaretu, kazna 200 € (INFO)

Pas – novembar 2017.

Da, suprotnosti se privlače i vi ćete ovog meseca biti najjači dokaz za to. No potrebno je mnogo vremena da se konfliktne strane uklope. Ako budete imali dovoljno strpljenja, nije nemoguća i ljubav bez granica. Na poslu vas očekuju trzavice, imaćete čitav mesec pred sobom da popravljate ono što ste omaškom propustili. Vaš nauk možete da iskoristite i za profesionalnu edukaciju, možda ne samo za vas već i za vaše kolege.

ZBOG ČEGA NE VOLIM DA NA LETOVANJU SRETNEM SRBE

Svinja – novembar 2017.

Vreme je da se posvetite voljenoj osobi i zaista joj date prednost u odnosu na donedavne prioritete. Ako ste sami, zabavite se u društvu prijatelja i sačekajte da vas anđeli ljubavi posete kad dođe vreme za to. Dobar tajming je i rešenje za poslovne dileme, samo ne tražite komplikovana rešenja. Sitne promene, oslonac na svoje veliko znanje i poslovična pažnja koja je vaš zaštitni znak biće dovoljni da stvari opet krenu uzlaznom putanjom.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Lovesensa.rs)

[adsenseyu2]