KINESKI HOROSKOP OTKRIVA Od 5. februara se sve menja: Jednom znaku stiže SREĆA I BOGATSTVO!

Kina

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

2019. godina je godina svinje. Otkrivamo šta to znači za tvoj život!

5. februara prestaje kineska godina psa i počinje godina svinje. Tačnije rečeno, to je godina zemljane svinje, koja će trajati do 24. januara 2020. Svinja će nam u to vreme doneti sreću, zadovoljstvo i bogatstvo.

Osim toga, u godini svinje budi se naša životna radost i društvenost. U godini svinje je posebno u fokusu društvo. Prvenstveno je reč o zajedništvu, timskom duhu, velikodušnosti i radosnom zajedništvu.

Crnogorci “zaključali” rijaliti programe iz Srbije da bi zaštitili decu

Biće to godina puna veselja i slavlja. Ove godine biće najsrećnije osobe koje se društveno angažuju i čine dobro. Razlog za to što će godina svinje biti obeležena zajedništvom su karakterne osobine znaka svinje u kineskom horoskopu – ona je vesela, živahna, tolerantna, velikodušna i uvek je dobre volje. Rado se zabavlja, rado deli pa ne razlikuje „moje i tvoje“ – stoga je automatski dobrodošla u drugim kućama, a i drugi ljudi se dobro osećaju kod nje. U godini svinje je više reč o duhovnom bogatstvu, a ne materijalnom. Ponekad se prema novcu ponaša opuštenije nego što bi to trebalo. Dakle, imaj finansije pod kontrolom. Usprkos tome ti je finansijski uspeh zagarantovan jer to godina svinje automatski donosi sa sobom.

SRBIN IZ ČIKAGA POKLANJA MERCEDES: Zauzvrat traži NEOBIČNU uslugu (FOTO)

Ova godina biće posebno vesela ljudima koji su rođeni u godini svinje (1923. , 1935., 1947., 1959., 1971., 1983., 1995., 2007.).

(Dnevne.rs/Izvor: Balkanspress.com)