KIM KATRAL: Zavodnica u seriji, a evo kakva je u privatnom životu

Foto: Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Lepu plavušu dovodili su u vezu s kanadsikim premijerom Pijerom Eliotom Trudeom, koji je od nje bio stariji 37 godina

Glumica Kim Katral, poznatija kao Samanta Džouns iz hit serije “Seks i grad”, danas ima 60 godina i izgleda fenomenalno.

[adsenseyu4]

Njena uloga obeležila je ovu seriju, ali i njen ceo život ,iako je nekoliko puta isticala kako u privatnom životu nema veze s ulogom koju tumači u seriji.

Kim je rođena u blizini Liverpula i odmalena se školovala za glumicu. Iz Engleske se seli za Kanadu, a zatim u Njujork. Tamo se upisala na Američku akademiju dramskih umetnosti, a neposredno nakon diplome sklopila ugovor s režiserom Otom Premingerom o angažmanu na pet godina.

Katralova se udavala tri puta. Od 1977. do 1979. bila je u braku s Larijem Dejvisom. Drugi brak s Andreom Lasonom trajao je od 1982. do 1989. godine. U tom periodu Kim je živela u Frankfurtu i naučila tečno da govori nemački. Od 1998. do 2004. bila je braku sab asistom Markom Levinsonom.

Lepu plavušu dovodili su u vezu s kanadsikim premijerom Pijerom Eliotom Trudeom, koji je od nje bio stariji 37 godina.

Nakon toliko veza i brakova, Kim je danas sama. Na pitanje da i i dalje veruje u brak, jednom prilikom je dala odgovor:

“Ne osećam potrebu da se još jednom udam. Svesna sam da verovatno nikad neću imati decu, ali zadovoljna sam svojim životom. Ali, nikad ne reci nikad. I zato ako još jednom stupim u brak, u šta čisto sumnjam, nadam se da će to biti zauvek.”

[adsenseyu1]

Na pitanje da li punom brzinom gazi kroz život, Kim je rekla:

“U ljubavi svakako. Zato sam se i razvodila nekoliko puta. Moj drugi suprug Andre živeo je u Nemačkoj, pa sam se i ja tamo preselila i pet godina živela s njim. Ali, čim smo se venčali, oboje smo počeli da dobijamo sve bolje poslovne ponude i uskoro se više uopšte nismo viđali. On je ostao tamo, a ja sam uglavnom radila u Americi. I tek kada smo se razveli, shvatila sam da sam živela u iluziji.

Mislila sam da mogu biti superžena koja će uvek biti uz muža, rešiti svaki problem i imati karijeru. Ali,to je nemoguće. Zauvek ću pamtiti nešto što mi je mama rekla nakon razvoda: Draga, mogla sam ti odmah reći da u vezama na daljinu srce uvek jače kuca, ali za nekog drugog”, rekla je jednom prilikom ona.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Stil.Kurir.rs /Izvor:B92)

[adsenseyu2]