KIJA KOCKAR DOGOVORILA SARADNJU: Najpoznatiji estradni menadžer preuzima brigu o njenoj muzičkoj karijeri!

Kockar

Foto: printscreen/instagram/kija.kockar.rules

Kristina Kija Kockar definitivno počinje da se bavi muzikom, a njenu karijeru na sebe je preuzeo najpoznatiji estradni menadžer!

Kako ekskluzivno saznajemo, Kija je postigla dogovor sa Rakom Marićem, koji je zvanično čovek koji će se baviti Kijinom karijerom.

PREVARENA ŽENA KOJA NIJE SA MUŽEM 12 GODINA UKLJUČILA SE U PROGRAM: Posle njenih reči Sloba se debelo zamislio!

 Kiju i Raku spojio je zajednički prijatelj, a dogovor su vrlo brzo postigli. Raka je od sada zadužen za Kristininu muzičku karijeru, a prve pesme već se dogovaraju. Kija u Raku ima poverenje, s obzirom na to da je on menadžer najvećih domaćih zvezda i sigurna je da će saradnja biti uspešna– otkriva naš sagovornik.

zadruga

Foto: printscreen/instagram

Podsetimo, Kija već u subotu, 30. juna ima prvi nastup, u klubu u Ofenbahu.

Međutim, ovaj nastup Kija je dogvorila pre razgovora sa Rakom, a u klubu neće imati klasičnu svirku, već će se za debeli honorar pojaviti kao gošća na nastupu Bore Santane, gde će otpevati nekoliko pesama.

Raka Marić jedan je od najvećih domaćih menadžera u poslednjih nekoliko decenija, i to na prostoru bivše Jugoslavije. Raka je karijeru započeo sa 18 godina, kada je “Bijelom dugmetu” nosio opremu, a Gorana Bregovića i Željka Bebeka vozio je na koncerte. Međutim, ubrzo je počeo da organizuje koncerte u čemu je postao veoma uspešan.

NEVEROVATAN SNIMAK IZ MOSKVE: Navijačica Meksika peva himnu kosovskih junaka (video)

1984. godine Raka je u Sarajevu otvorio svoj kafić “Estrada 1984”, a u tom periodu je pored “Bijelog dugmeta” počeo da radi sa bendovima “Azra”, “Vatreni poljubac”, “Novi fosili”.

Zadruga

Foto: printscreen/instagram

Raka je radio sa najvećim zvezdama – od Cece Ražnatović, Jelene Karleuše, Severine i drugih.

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs, Ivana Cicović, [email protected])